26.07.2011 17:41

ЦСКА на трупчета заради дългове

Видян 1208 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Преминаването на халфа на ЦСКА Маркиньос в кипърския Анортозис е стопирано, обяви вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков. Тимът на бившия национален селекционер Станимир Стоилов все още чака жълтата карта на бразилеца с български паспорт, но към момента трансферът е блокиран заради неизчистените задължения на армейците. Интересно е, че ЦСКА и Анортозис вече подписаха договор за 250 000 евро, а Маркиньос парафира за един сезон.


"Трансферът на Маркиньос е блокиран, но не става дума само за него, а за всички играчи на ЦСКА. Аз вече го казах, но някои си мислят, че се шегувам. ЦСКА няма да може да продава играчи или да картотекира нови, докато не си плати дълговете. Така е правилно. Каква сума дължат на Сливен? Имат да плащат 421 000 лева", каза Лечков, който е и кмет на Сливен, и президент на едноименния клуб. Героят от САЩ'94 явно е забравил, че именно ЦСКА го направи футболист и му показа какво е бял хляб в началото на 90-те. Ако не беше на Армията, Лечков никога нямаше да помирише голям отбор.


Сега обаче по всичко изглежда, че вицето на БФС ще стъжни живота на червените, които няма да могат да картотекират един бюлюк нови играчи - румънската звезда Янис Зику, бразилците Жуниор Мораеш и Адемар Жуниор, словенеца Александър Живец, както и талантите от Пирин Александър Якимов, Александър Дюлгеров и Антон Карачанаков.


В събота е първият официален мач на ЦСКА за новия сезон – срещу шампиона Литекс за Суперкупата на България. Седмица по-късно е дебютната среща на 31-кратните първенци в А група - столичното дерби с Локо.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

стрелец

Ще изглеждате доволни от себе си

Ще изглеждате доволни от себе си и в съгласие със