07.09.2015 11:33

ЦСКА спира с участието във В група?

Видян 1379 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Подвизаващият се във В група ЦСКА е под заплахата да прекрати участието си в третия ешелон, след като БФС окончателно е отказал да регистрира новия ФК ЦСКА, който трябваше да придобие 90% от собствеността на стария ПФК ЦСКА АД и чрез процедурни хватки да елиминира голяма част от задълженията на истинския клуб.


Именно отказа на БФС породи слухове, че червените могат да отидат в А областна група. Централата дори отложи старта на софийската лига, за да може да се включи евентуално новосформираното ФК ЦСКА.


Пред 7dnifutbol Гриша Ганчев заяви, че армейците също така са заплашени с отнемането на 270 точки от техния актив. „Пресметнали са, че за 90-те дела, които клубът е загубил, той може да бъде наказан с по 3 точки за всяко. Колкото и да бием, как да наваксаш 270 точки!?“, коментира бизнесменът. БФС ще прати писмо до ФИФА, с което да изясни пред световната централа, че клубът в процедура по обявяване в несъстоятелност и той има право на отсрочки и дълъг гратисен период за погасяване на задължения по загубените дела, с което да предотврати подобно отнемане на точки.


Ако ЦСКА прекрати участието си в трета лига, пред червените има две опции – старт на чисто с новото дружество в областната група или трансформиране на Литекс в ЦСКА за новия сезон. Говорителят на фен клуб Сектор Г Павел Маринов, заяви, че феновете не приемат втория вариант. „Имаме уверението на Гриша Ганчев, че ще направи всичко възможно ЦСКА да продължи участието си във В група. Невъзможно е да има обединение между ЦСКА и Литекс”, коментира още Маринов.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

дева