Въпросът е такъв, че имаше хора, които можеха в определен момент да помогнат да се класираме на тези Олимпийски игри, които минаха, а те бяха освободени”, каза още Николов.

Свързани новини

22.02.2023 15:50

Темата национален отбор за мен е доста болезнена: Николай Николов

Видян 3413 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Централният блокировач на шампиона Хебър (Пазарджик) Николай Николов гостува във волейболното предаване на Sportal TV - Block Out. В него 36-годишният волейболист говори за националния отбор на България.

„Ако се случи да имам разговор с Пламен Константинов и бъда поканен в националния отбор, тогава ще разберете. Сега не мога да ви отговоря, защото за мен националният отбор не е на дневен ред. Имам предвид, спомняте си как аз приключих с националния отбор. Имахме един треньор, Силвано Пранди се казва, който реши в един момент, че 5 или 6 души от националния отбор, които са били там 10 години и са дали много, просто така не му трябват.


Направи си експеримент, видя се експериментът. Не казвам, че е заради нашето отсъствие, но може и да е било, това са само хипотези, защото няма как да се върнем и да променим събитията, експериментът се оказа изключително неуспешен. Така че темата национален отбор за мен е доста болезнена. И до ден днешен горчилката в мен е останала, може би ще остане още доста дълго време”, заяви Николай Николов.
„Много хора могат да ме разберат неправилно. Въпросът е такъв, че имаше хора, които можеха в определен момент да помогнат да се класираме на тези Олимпийски игри, които минаха, а те бяха освободени”, каза още Николов.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 09 юни 21:00ч.

Ятаган

Режисьор: Andrey Andonov
В ролите: Любомира Башева Mila Николай Илиев Omar Мариан Вълев Inspector Rangel Kostov Ирена Милянкова Barumova

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

козирог