29.09.2008 18:26

Томов: БФС се напъва да прави номера на ЦСКА

Видян 1037 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Според президента Изпълкомът прави интриги с лиценза на клуба


Като напъни на Изпълкомът на БФС да прави номера определи пред 19` Александър Томов появилата се в медийното пространство информация, че лицензът на ЦСКА ще бъде отнет за втори път тази година.


Според слуховете ЦСКА е заплашен с отнемане на лиценза поради нарастващите дългове, които вече възлизали на над 1 млн. евро. Освен това се очаквало одитори да направят ревизия на финансите на клуба на 4 ноември.


Както е известно червените получиха лиценза си за настоящия сезон „под условие“ и поради тази причина ще има проверка на всеки три месеца. Първата бе направена на 4 август.


„Това са глупости. Напъни на Изпълкома да правят номера“, категоричен е президентът на ЦСКА. От НАП пък обясниха, че дори и да искат да дадат информация за съжаление не могат да сторят това, тъй като законът не позволява да кажат дали има и ако има в какъв размер са задълженията на клуба. „Лицензирането се извършва веднъж годишно. В момента тече проверка от УЕФА за издадените лицензи за миналата година. ЦСКА няма да изгуби лиценза си. Единствено, ако има неизплатени суми за играчи може да бъдат спрени правата на клуба за извършване на трансфери. ЦСКА има издаден лиценз за настоящият сезон и само някакви много сериозни нарушения на правилника могат да доведат до неговото отнемане“, коментира пред вестника изпълнителният директор на БФС Борислав Попов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

овен

Сутринта ще Ви води любопитството

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Сутринта ще Ви води любопитството и желание за