28.09.2008 11:33

Втори международен турнир по джаги в България

Видян 1071 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За втори път в България БФФМ организира международен турнир по футбол на маса – джаги – в София от 03 до 05 октомври 2008, валиден за световната ранглиста на Международната федерация-ITSF.



На 3 - 5 октомври 2008 ще се проведе MASTERS - ROBERTO SPORT CHALLENGE организиран от Българската федерация по футбол на маса. Това е вторият международен турнир на родна територия, но този път е в по-висок клас и носи повече точки на състезателите, които ще участват в него. Тази година се очакват много повече чуждестранни гости – заявили участие са играчи от Австрия, Германия, Франция, Румъния, Белгия, Холандия, Чехия и други. Натрупалите опит през годината български състезатели от първенства в Австрия, Германия и Швейцария ще се борят за медалите във всяка една дисциплина на турнира. Благодарение на техните постижения България е вече на 15-то място от 52-те държави членки към Международната федерация по футбол на маса, като само до преди година беше на 30-то.


Националната маса на България – Новият и подобрен модел - Роберто Спорт “Adrenaline “, ще бъде и турнирната маса на MASTERS-а. Тя е специално изработенa в Италия по всички изисквания на Международната федерация.


Желаещите да участват в турнира с награди от нашия генерален спонсор - LOOP на МОБИЛТЕЛ, както и с подкрепата на Jim Beam, Хотел „Зорница Сандс” - Елените и NOD32 – antivirus, с награден фонд над 3000 лв., е необходимо да заплатят турнирна такса от 10 лв. на дисциплина и да са членове на някой от клубовете към федерацията. Членството може да се придобие на място със заплащане на членска такса от 5 лева, като таксата за участие в турнира за нови членове е само 5 лева на дисциплина. Дисциплините са съответно единици и двойки.


Освен любуване на майсторска техника и оспорвани двубои - ВХОД БЕЗПЛАТЕН за всички зрители, събитието предлага игри с награди и за тях. Всеки може да се запише в забавните игри „Избери своя партньор” и „Стрелба от тройката” от 16:00 и “Смесени двойки” от 20:00 в петък 03.10, както и в събота 04.10 да участва в турнир „Война на Вратарите”. Партньори на БФФМ са New Production Crew, Barbaron.info и FASTNET. По време на събитието ще бъдат изложени всички популярни и всички официални маси на международната федерация с възможност за безплатна игра – ИСТИНСКИ ДЖАГА СПЕКТАКЪЛ!


Националният отбор ще се постарае да завоюва призовите места на собствена територия. Така играчите ще добият самочувствие да атакуват най-престижния турнир за сезона – Световното първенство, което този път ще се проведе януари 2009 г. в Нант, Франция. /БГНЕС



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.media си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 30 септември 21:00ч.

Дете 44 2015 г. ‧ Трилър/Криминале ‧ 2 ч 17 мин

Режисьор: Даниел Еспиноса
В ролите: Том Харди Лео Демидов Гари Олдман General Mikhail Nesterov

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион