Свързани новини

08.07.2009 18:14

Започна делото срещу Рабех и Тиберканин

Видян 1626 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Софийският районен съд даде ход на делото срещу футболистите на Левски Юсеф Рабех и Рашид Тиберканин за хулиганска проява, след като двамата се сбиха с таксиметров шофьор през месец ноември миналата година, съобщи БГНЕС.


На днешното заседание се явиха десет свидетели, сред които бе и спортно-техническия директор на българския шампион Даниел Боримиров. Съдът обаче отложи делото след разпита на свидетелите за 9 ноември от 14:30 часа. Тогава трябва да бъде представен актът, който е съставен от КАТ на извършителя Рашид Тиберканин, трябва да разпитан отново шефът на "сините" Боримиров и да бъде представен аудиозапис от радиостанциите на таксиметровата фирма на таксиджията от нощта на инцидента за времето от 21:00 часа до 23:00 часа.
Районният съд до момента на два пъти отложи старта на делото заради ангажименти на защитниците на двамата марокански играчи на "сините", единият от които е с белгийски паспорт. Сега обаче делото започна.
Двамата футболисти на Левски участваха в сбиване в центъра на София, недалеч от Националния дворец на културата на 3 ноември миналата година. Инцидентът стана на кръстовището на булевард "Витоша" и булевард "Пенчо Славейков". Двамата марокански футболисти се удариха в таксиметрова кола на компанията "Радио СВ такси", без да има сериозни щети и някой да е пострадал. Това обаче даде повод да се стигне до обидни реплики между таксиметровия шофьор и футболистите. Много бързо на мястото на инцидента пристигнаха няколко полицейски екипа и два автомобила на Бърза помощ. Преди пристигането на полицейските екипи се бе стигнало до размяна на няколко шамара между замесените страни.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес вашето умение да комуникирате ще бъде ключово

Днес вашето умение да комуникирате ще бъде ключово за