11.11.2015 16:11

Звездата на френския волейбол блъсна трима души и избяга

Видян 1176 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

       Звездата на френския национален отбор по волейбол Ървин Нгапет, който беше с основна заслуга Франция да извоюва европейската титла в Арена Армеец, се забърка в престъпление. Това се случи в Италия, където тъмнокожият волейболист играе за местния Модена Волей. Медиите на Ботуша съобщават, че в нощта срещу 6 ноември Нгапет посетил нощен бар и после блъснал трима души на пътя, след което избягал. Двама от пострадалите при инцидента се отървали с леки охлузвания, но третият е бил в по-тежко състояние и е приет в интензивното на близката болница.


Самият Нгапет избягал от местопрестъплението, но впоследствие размислил и се явил в прокуратурата в Модена да докладва за инцидента.


„Аз съм шокиран и дълбоко съжалявам за това, което причиних на Рикардо Ферарини, Енрико Лузети и Давиде Маканяни. Реших да застана пред прокуратурата в Модена и да поема отговорност. Надявам се, че те бързо ще се възстановят. Извинявам се на пострадалите в катастрофата, на техните семейства, на моя клуб, на съотборниците ми, спонсорите и феновете“, заяви Нгапет в изявление до медиите.


От Модена Волей съобщиха, че отстраняват Ървин Нгапет от отбора за неопределено време. Това е пореден инцидент с участието на тъмнокожия талант. През юли, малко след като Франция спечели Световната лига, а той бе обявен за най-полезен играч, роденият в Сан Рафаел играч нападна кондуктор във влак. Срещу него бе повдигнато обвинение и прокуратурата на два пъти го привика на разпит.


Все още не е ясно дали 194-сантиметровия посрещач ще играе срещу България по време на олимпийската квалификация в Берлин през януари.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате толкова многообразни възможности да се изразите


Днес ще имате толкова многообразни възможности да се