Свързани новини

26.07.2013 17:21

Кралското бебе вече има домейн

Видян 1325 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кралското бебе, което се роди на 22 юли, вече притежава име на домейн в интернет, съставено от неговите три имена и регистрирано от швейцарски бизнесмен, който очевидно е проявил голяма интуиция, съобщи Франс прес. На 24 юли сутринта Люк-Андре Бигс регистрирал името на домейна georgealexanderlouis.com, докато името на бебето на Кейт и Уилям бе оповестено едва в късния следобяд. Бигс, който създава имена на домейни в интернет, за да ги продаде по-късно, заложил на правилната комбинация от имена въз основа на списък, съставен от английски букмейкъри.



Джордж бе предпочитаното име заедно с Джеймс, Александър, Ричард и Луис за кралското бебе, което сега е известно като Негово кралско височество Джордж, принц на Кембридж. 32-годишният швейцарски предприемач, който е бивш агент в областта на недвижимите имоти, 7 години следил отблизо пазара за имена на домейни, преди да основе своя собствена фирма - Key Domains и да стане собственик на над 600 имена на домейни. Наскоро най-скъпият домейн беше продаден за 16 милиона долара./БЛИЦ



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.