Представяме ви изцяло новия Huracán Sterrato от MANSORY, лимитиран дериват на Lamborghini, който е претърпял зашеметяваща трансформация в ръцете на манифактурата MANSORY.

Свързани новини

27.06.2024 09:50

Lamborghini Huracán Sterrato от MANSORY

Видян 60260 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Представяме ви изцяло новия Huracán Sterrato от MANSORY, лимитиран дериват на Lamborghini, който е претърпял зашеметяваща трансформация в ръцете на манифактурата MANSORY. Този ексклузивен автомобил може да бъде адаптиран, за да отговори на специфичните предпочитания на всеки клиент, и перфектно въплъщава духа на MANSORY.



Всеки екстериорен компонент на автомобила е внимателно изработен от изцяло кован карбон, което подчертава едновременно здравината и лекотата. Автомобилът разполага с ковани джанти от типа FO.6, които допринасят за отличителния му и динамичен външен вид. Експлоатационните характеристики са значително подобрени, което води до впечатляваща мощност от 610 к.с. и 560 Нм. С максимална скорост от 260 км/ч и способност да ускорява от 0 до 100 км/ч само за 3,3 секунди, Huracán Sterrato осигурява вълнуващо изживяване при шофиране, което надминава очакванията.



И останете на линия за още вълнуващи актуализации, които ще бъдат разкрити...

Освен това автомобилът е проектиран с грижа за околната среда, като емисиите на CO2 (комбинирани) са 362 г/км, а разходът на гориво (комбиниран) е 15,2 л/100 км.

Източник: autodiscoveries



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

близнаци