Eкстериорът на автомобила е боядисан чрез трицветен процес

Свързани новини

11.08.2023 09:40

Lamborghini разкрива уникален Huracan Sterrato Opera Unica за своята 60-та годишнина

Видян 8308 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Това беше разкрито на събитие в Италия



Процесът на оцветяване e отнеl близо 370 часа



Eкстериорът на автомобила е боядисан чрез трицветен процес



Lamborghini отбелязва своята 60-годишнина с уникален автомобил, наречен "Opera Unica" Huracan Sterrato. Този специален автомобил беше представен на събитие в Италия за ВИП гостите на Lamborghini. Дизайнът на автомобила е вдъхновен от синьото море и живите цветове на Сардиния. Това специално издание е еднократно произведение на изкуството в уникален процес на боядисване с кристален ефект. Той е направен от екипа Ad Personam на Lamborghini, който е специализиран в изработването на персонализирани автомобили с уникален, ръчно рисуван екстериор.




Екстериорът на автомобила е боядисан чрез трицветен процес, за да се създаде кристален ефект на замръзнала течност. Използваните цветове са Blu Amnis, Blu Grifo и Blu Fedra и този процес отнема повече от 370 часа, повече от две седмици! Вторичният цвят на екстериора е предимно матово черен, като някои части като покрив, прагове и корпуси на предните светлини, както и защитата на калниците са боядисани по същия начин. Колата разполага с джанти Morus 19 матово черни.




"Huracán Sterrato е роден от предизвикателство към очакваното, предоставяйки супер спортна кола, която надхвърля конвенциите. Уникалният Huracán Sterrato Opera Unica издига това на друго ниво и, в традицията на Lamborghini, привлича вниманието към него и задава въпроси за него като форма на изкуство", каза Щефан Винкелман, председател и главен изпълнителен директор на Automobile Lamborghini. "Lamborghini винаги се докосва от красотата и цветовете на Сардиния и това е перфектната възможност да експериментираме с нов процес на боядисване, да изследваме възможностите на нашата персонализация Ad Personam и след това да представим този специален Sterrato на нашите клиенти и гости, което вдъхнови ефекта на синия кристал."




Вътре в „Opera Unica“ ще откриете уникални елементи като експонирани въглеродни влакна, кожени седалки Blu Delphinus, панели на вратите и конзола. Арматурното табло е покрито със специално боядисана алкантара в същия цвят, а воланът комбинира двата материала. Сребърното лазерно гравиране добавя специален щрих към панела на седалките и дори бутонът старт-стоп на централната конзола е завършен със същия кристален ефект като външната боя.




Този автомобил, подобно на лимитираната серия Huracan Sterrato, носи специална плоча, указваща мястото му като един от само 1499 в серията. Специални плочи отбелязват събитието „Opera Unica Porto Cervo 2023“ и 60-ата годишнина на Lamborghini, всички завършени с уникалната боя с кристален ефект.



Източник: carandbike.com



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

риби