Mercedes-AMG Mythos PureSpeed е първият модел от изключително ексклузивната серия Mythos.

Свързани новини

05.06.2024 09:50

Лимитирана серия Mercedes-AMG Mythos PureSpeed

Видян 31873 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Mercedes-AMG Mythos PureSpeed е първият модел от изключително ексклузивната серия Mythos. Той беше разкрит пред обществеността по време на събитие, проведено в Монако.
Mercedes-Benz планира да създаде лимитирани специални серии под подмарката Mythos. PureSpeed със сигурност изглежда като добро начало. Той е базиран на новия роудстър SL, който е превърнат в зашеметяващ спийдстър. Ще бъдат произведени само 250 бройки.

Mercedes-AMG Mythos PureSpeed, въпреки че в момента е концептуален, изглежда готов за производство. Поразителният дизайн изглежда е вдъхновен от хиперавтомобила AMG-One. Той има ниско разположена предна част с подчертан "нос на акула". В задната част са разположени типичните за спийдстъра обръчи, а задната част се отличава с елегантни хоризонтални задни светлини и агресивен дифузьор с четворни ауспуси. Над пилотската кабина дори е поставен ореол, подобен на този от Формула 1.

Михаел Шибе, председател на Управителния съвет на Mercedes-AMG и ръководител на подразделенията на Mercedes-Benz G-класа и Mercedes-Maybach, заяви: "Концептуалният Mercedes-AMG PureSpeed предлага поглед към вероятно най-прекия начин за изживяване на ефективността и удоволствието от шофирането. Радикално отворен, нито покривът, нито предното стъкло отделят двамата пътници от природните стихии. Можете да изпитате светлината, въздуха и страстта без филтриране с всичките си сетива. Като концепция на нашия първи автомобил Mythos въплъщава най-високото ниво на ексклузивност. Дизайнерските елементи като HALO също създават усещане за Формула 1. Ето защо няма по-добро място за неговата световна премиера от Монако".
Mercedes-AMG не е разкрил никакви технически подробности за Mythos PureSpeed. Въпреки това, като се има предвид фактът, че той е базиран на роудстъра SL, можем да очакваме, че ще се задвижва от 4,0-литров V8 с две турбини.
Серийната версия на Mercedes-AMG Mythos PureSpeed ще дебютира през следващата година.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог

Имате нужда от повече активност

Имате нужда от повече активност, но е добре да я