Оборудван с лека ламинирана прозрачна броня, способна да спре куршум .44 magnum

Свързани новини

30.08.2024 10:58

Най-бързата бронирана ел. кола в света ускорява до 100км/ч за под 2 секунди

Видян 430 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Lucid Air Sapphire, известен със своята бързина и луксозен интериор, получи значителна модернизация от американската компания US Armor Group. Тази поръчкова бронирана версия на електрическия седан може да се похвали с впечатляваща защита, като в същото време запазва своите възможности за ускорение.

Оборудван с лека ламинирана прозрачна броня, способна да спре куршум .44 magnum, Air Sapphire предлага високо ниво на сигурност, без да прави компромис с теглото. Вратите и панелите на каросерията са подсилени с лек композитен материал, за който се твърди, че е десет пъти по-здрав и пет пъти по-лек от балистичната стомана.




Въпреки допълнителната броня Air Sapphire наддава само със 174 кг, като общото му тегло достига 2595 кг. Забележително е, че бронираният автомобил все още може да достигне максимална скорост от 320 километра в час и запазва впечатляващото си ускорение, като времето от 0 до 98 километра в час е 1,89 секунди.

За тези, които търсят още по-голяма защита, US Armor Group предлага допълнителни опции, като например електрошокови дръжки на вратите, дозатори за лютив спрей, джонове за оръжие, защита/откриване на отровни газове и по-силна защита, способна да спира по-големи куршуми и експлозиви.




Освен с физическа сигурност, бронираният Air Sapphire разполага и с усъвършенствани технологични характеристики. „Непробиваемият“ WiFi пакет предпазва от хакери, а специална система осигурява достъп до местните полицейски и пожарни служби. Освен това точка за достъп позволява незабавна връзка с US Armor Group за допълнителна помощ.





Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Сараят в Бояна

Как първи разкрих Сарая в Бояна?

Преди 20 години първи описах т.нар. Сарай в ...

реклама

към тв програма тв програма

НОВА 01 септември 22:30ч.

Бен-Хур

Режисьор: Тимур Бекмамбетов
В ролите: Джак Хюстън, Морган Фрийман, Тоби Кибъл

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

риби