Новият вид на  Spectrum се предлага изключително за суперавтомобила McLaren 750S

Свързани новини

30.08.2023 09:40

Новият McLaren 750S Spectrum

Видян 9029 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новият вид на Spectrum се предлага изключително за суперавтомобила McLaren 750S
     
• Процедурата за боядисване Spectrum използва техники от ново поколение, разработени от McLaren Special Operations (MSO), за да разшири границите на майсторството
     
• Покритието със седем нюанса изисква разработване на изцяло нови цветове на боята и смеси по поръчка за всеки сегмент от Spectrum
    
• Избледняването „Velocity“ отзад създава ефектен вид от носа до опашката
    
Представен в три вида: Spectrum Blue, Spectrum Orange и Spectrum Grey

McLaren Automotive обявява, че моделът Spectrum е с зашеметяващо ново многотоново покритие на боята, разработено и приложено от техници по боядисване от световна класа в McLaren Special Operations (MSO), вътрешната услуга за персонализиране на McLaren по поръчка ще се предлага ексклузивно на новия 750S, най-лекият и най-мощен серийен суперавтомобил на McLaren.

Усъвършенстването на Spectrum изискваше разработването на нови техники, които въвеждат ново поколение специалисти по боядисване на McLaren, предлагайки на клиентите нещо наистина уникално и новаторско.




По-техническа от всичко, което MSO е разработвала преди, Spectrum Theme споделя своята философия с широкообхватните технически промени, въведени в 750S. Отделните нюанси на цвета създават тонална промяна, определена от прецизната изработка; с невъоръжено око, тясната комбинация от цветове създава илюзия от светло до тъмно във всяка отделна ивица, което от своя страна дава усещане за скорост и ускорение, дори когато 750S е неподвижен.

     „Темата Spectrum извежда това, което можем да направим в McLaren, на следващото ниво. Необходима е огромна степен на внимание и точност, за да се гарантира, че линиите на Spectrum са напълно симпатични на повърхността на невероятната каросерия на 750S, а новите техники, които сме разработили, за да постигнем това, са идеално съвпадение за широкообхватните технически характеристики на 750 аванси. Нарастващата сложност на това, което можем да предложим на клиентите чрез теми като Spectrum, е доказателство за невероятния опит и експертиза на нашите бояджийски техници в MSO.“
     — Майкъл Макдона, директор, McLaren Special Operations

Spectrum е представен в три варианта – Spectrum Blue, Spectrum Grey и Spectrum Orange – с цветови гами, които могат да се комбинират с допълнителна персонализация по поръчка на MSO, включително кожена тапицерия с живи цветове, табелка с посвещение по поръчка и разширени визуални прагове на вратите от въглеродни влакна, които включват ръчно боядисани MSO лога със степенуван ефект на Spectrum.




Сините, сивите и оранжевите варианти са само началото; Spectrum може да бъде определен и в уникални цветови гами, проектирани и доставени от MSO. Нюансите в цветовия спектър изискват формулиране на нови бои, които смесват точното количество светъл и тъмен тон, за да създадат кохерентна промяна в цвета. Няма фиксирана формула, вместо това всяка Spectrum тема изисква индивидуални миксове от тези смеси за постигане на желания резултат.

Разглеждането на затворените линии и сложната аеродинамична изваяност на двустенните врати беше особено предизвикателство за техниците на MSO, които поставяха линиите Spectrum. В задната част на автомобила Spectrum Theme включва визуално потвърждение на популярната Velocity Theme, също предлагана от MSO. Седмият нюанс на боята не е плътна ивица, а леко избледняване на скоростта, което се увива около гърба на 750S. Синята тема преминава от Spectrum Blue до Metallic Aurora Blue, оранжевата тема започва със Spectrum Orange и надгражда до наситено мощно гама червено металик, а сивият вариант преминава от Spectrum Grey към Metallic Meteorite Grey. И като последна разцветка, долната страна на активното задно крило на 750S може да бъде завършена в контрастен цвят.


Източник: emanualonline








Етикети
,
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.media си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

За 4 години са договорени 0 лева за магистрали с европари

За 4 години са договорени 0 лева за магистрали с европари

България не е договорила с Европейската ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 13 октомври 21:00ч.

Вън от пещта 2013 г. ‧ Трилър/Екшън ‧ 1 ч 56 мин

Режисьор: Скот Купър
В ролите: Крисчън Бейл Ръсел Базе Кейси Афлек Rodney Baze Jr. Уди Харелсън Харлан Дегроат

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец