Свързани новини

05.09.2008 14:04

Sony Ericsson F305 идва с 60 игри!

Видян 1477 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Sony Ericsson F305, първият телефон на японско-шведската фирма, оптимизиран специално за мобилни игри, ще зарадва потенциалните си притежатели с огромен брой игри от разнообразни жанрове, разработени от основните разработчици на развлекателен софтуер за мобилни устройства. В официалния анонс Sony Ericsson отбелязваха, че устройството ще съдържа в паметта си инсталирани 11 мобилни игри. Сега обаче стана ясно, че още 50 игри ще пристигат в комплект със Sony Ericsson F305 – върху M2 карта с памет с капацитет 512MB.


В игрите за Sony Ericsson F305 се използват възможностите на вградения датчик за движение, което в голяма степен ще разнообрази геймплея. Другите характеристики на слайдера не са така впечатляващи - известно е, че той ще разполагас 2-мегапикселна камера, слот для карти с памет в формат M2, Bluetooth 2.0 и 10MB флаш-памет. Телефонът работи само в GSM обхвата и ще бъде достъпен за крайни клиенти още преди края на този месец в две разцветки.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

рак