01/02
17.09.2008 13:55

"Цветна конференция" в България

Видян 1386 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 24 септември 2008 г. във Варна се открива Втората международна конференция по цвета за страните от Югоизточна Европа. Тя е организирана със съдействието на фондация "Ханс Зайдел", съобщиха специално за "19 мин" от пресцентъра на конференцията.
На нея учени, практици и производители ще обсъждат въпроси, свързани с въпроси от теорията ня цветовете, зрението, дизайна. Най-важните секции, на които се предполага, че ще изнесат доклади видни специалисти, са следните: "Цвят и медицина", "Цвят и индустрии", "Цвят и комуникации", "Цвят и мултимедии", "Цвят и звук"
От пресцентъра също така уточниха, че по време на конференцията ще се проведе и пленер за художници, архитекти, дизайнери и фотографи. Предвидена е също и изложба на специализирана литература по въпросите на цвета: теория и приложения, както и документи на СІЕ по въпросите на цвета и светлината.
По време на провеждането ще се проведе и конкурс за студенти, свързан с въпросите на цветови проекти и задачи, уточниха от ръководството. Конференцията ще завърши своята работа на 27 септември 2008 г./Ю.М.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

рак