2023 Chevrolet Corvette Z06

Свързани новини

05.06.2023 10:06

Вижте 2023 Chevrolet Corvette Z06

Видян 16953 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Chevy Corvette Z06 от 2023 г. издига емблематичния модел на територията, заемана от екзотичните модели на Ferrari и Lamborghini. Тъй като двигателят вече е разположен зад водача, той не прилича на нито един Z06, виждан досега. Той не само е значително по-широк от обикновения Corvette Stingray, но и може да се похвали с по-големи въздухозаборници и уникално задно крило.


Благодарение на коляновия вал с плоска плоскост, 5,5-литровият V-8 двигател с естествено впръскване на новия Z06 не звучи като нито един Vette, който е бил преди, и изстрелва автомобила до 100 км/ч само за 2,6 секунди на нашата тестова писта. Въпреки че наследява най-добрите удобства и технологии от Stingray, представянето и управлението му са повишени и изострени.



Шевролет премина към средноразположен двигател, за да превърне Corvette C8 в суперавтомобил, който могат да си позволят повече хора, а Corvette Z06 от 2023 г. обещава да засрами повече от няколко души, които карат безумно скъпи суперавтомобили, когато се срещнат на пистата. Z06 ни впечатли толкова много, че го включихме в нашия списък с 10 най-добри автомобила за 2023 г. заедно със Stingray.


Какво е новото за 2023 г.?


Първият Corvette Z06 със средноразположен двигател влезе в производство през лятото на 2022 г. и стартира като модел за 2023 г. Както е по традиция, Z06 е по-хардкор версия на стандартния Vette, ориентирана към пистата, с по-смели стилистични елементи и сериозни характеристики.


Шестцифрената начална цена на новия Corvette Z06 не е изненада предвид характеристиките на автомобила, но все още е изгодна в сравнение с европейските суперавтомобили с подобно оборудване. Ние бихме избрали базовото купе 1LZ, но бихме добавили пакета Z07 Performance, който добавя тунинговано окачване, карбоново-керамични спирачки Brembo и високоефективни гуми Michelin Pilot Cup 2R ZP. Изборът на този пакет изисква и добавянето на пакета Carbon Aero, който добавя карбонови екстериорни елементи, включително преден сплитер и заден спойлер.







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Важен ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните.