За да отговорят на очакванията, които се възлагат на всеки автомобил с емблемата Defender, те ще трябва да преработят своята здрава, издръжлива и способна икона с достатъчно талант за офроуд, за да запазят авторитета си, но с комфорта и лукса, които съвременните купувачи биха очаквали от емблемата Land Rover.

Свързани новини

22.02.2023 10:01

Вижте Land Rover Defender V-8 от 2023 г

Видян 4989 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Може да ви се завие свят, когато един черен като Санторини Land Rover Defender 110 V8 изръмжи на пътя ви.

"Това е Defender?"

Този съвременен Defender би изглеждал неузнаваем за старите фенове на Land Rover. С изключение на няколко външни стилистични елемента, като заоблените DRL светлини, стековете на задните светлини и общата форма на тостера, новият Defender не прилича на стария, онзи начумерен английски фермер с колела. Какво да кажем тогава за тази подвързана с кожа част от историята на Defender? Въпросът не е осъдителен, а по-скоро любопитен.


През 2023 г. икономическата изгода от продажбата на основните SUV автомобили не се оправдава; фрапиращите селскостопански камиони вече не носят печалба (само Mahindra Roxor предлага наистина безскрупулни автомобили за селскостопанските производители).



Истинските пари се намират на пазара на луксозни SUV модели от най-висок клас, което поставя пред Land Rover висока задача. За да отговорят на очакванията, които се възлагат на всеки автомобил с емблемата Defender, те ще трябва да преработят своята здрава, издръжлива и способна икона с достатъчно талант за офроуд, за да запазят авторитета си, но с комфорта и лукса, които съвременните купувачи биха очаквали от емблемата Land Rover.


Това е висока задача, особено в Америка, където през годините са виждали малко Defender; очакванията ни за платформата са породени от някаква мъглява англофилия. Освен това Defender, които най-накрая се появиха в Щатите, така и не се наложиха в общественото съзнание, тъй като бяха толкова малко на брой. Все пак това е въжето, по което трябва да върви новият Defender: да излъчва и потвърждава очакванията на собственика на Defender за здрави възможности, като същевременно предлага достатъчно лукс и изпълнение, за да оправдае щедрата цена от 111 300 долара на тестовия автомобил.


 


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Георги Глушков и Александър Везенков

Везенков ще съжалява, НБА е друга планета: Глушков

Министърът на младежта и спорта в ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

везни

Днес не допускайте колебания на работното място

Днес не допускайте колебания на работното място, ако