Ако това е вярно, то е забележим неуспех за компанията, тъй като все повече автомобилни производители продължават да навлизат в разрастващия се сегмент на електрическите превозни средства.

Свързани новини

28.02.2023 09:55

Volkswagen Trinity е представен като елегантен електрически седан с изпъкнала предна част

Видян 5697 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Volkswagen представи проекта Trinity. Автомобилният производител заяви, че електрическият седан ще "постави нови стандарти по отношение на пробега, скоростта на зареждане и цифровизацията" и че ще бъде пуснат на пазара през 2026 г. По последни данни автомобилният производител е отложил дебюта му за 2030 г. , но вече знаем много за технологията и за това как ще изглежда.



Нова визуализация от Motor. es предсказва как би могъл да изглежда електрическият автомобил, когато се появи в края на десетилетието. Очаква се размерът му да е подобен на този на VW ID. 4, а на тийзър изображенията се вижда седан със заоблена, аеродинамична предна част, наклонено предно стъкло и широк покрив, който завършва с малък спойлер в скъсената задна част.



Предполага се, че Trinity ще предлага пробег от 700 км (435 мили) на WLPT, като ще бъде базиран на новата платформа Scalable Systems Platform на VW Group. Когато Volkswagen го обяви през 2021 г. , той определи 2026 г. за дата на пускане на пазара. В края на 2022 г. обаче се появи доклад, в който се твърди, че новоназначеният главен изпълнителен директор Оливър Блуме е решил да го отложи за 2030 г. поради проблеми със софтуера. Ако това е вярно, то е забележим неуспех за компанията, тъй като все повече автомобилни производители продължават да навлизат в разрастващия се сегмент на електрическите превозни средства.



 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Абсолютно безстрашно днес ще се противопоставяте на нормите

Абсолютно безстрашно днес ще се противопоставяте на