17.02.2009 14:09

19-годишен ще лежи в затвора за нарушаване на пробацията си

Видян 2310 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

19-годишният Галин М. Ст. от Добрич ще лежи в затвора, определи Добричкият окръжен съд. Той е трябвало да изтърпи три пробационни мерки за срок от 1 година и 6 месеца по две присъди от 2007-ма година. Признат е за виновен за кражби, които е извършил като непълнолетен.


Пробацията се заменя с лишаване от свобода, тъй като младежът е допуснал 88 пропуска в задължителната си регистрация по настоящ адрес, не се е явил навреме на 3 от срещите с пробационен служител и е отсъствал от жилището си при 10 проверки от 22 до 6 часа.Галин Ст. е наказан два пъти от пробационния инспектор и са изчерпани всички начини за въздействие върху него, а неизпълнението продължава, аргументират искането за по-тежка мярка от Пробационния съвет.Младежът не се яви на първото съдебно заседание за разглеждане на предложението за промяна на мярката. Днес не бе намерен от Съдебната охрана, затова бе представляван от служебен защитник, съобщават още от съда.Галин Ст. е осъден на лишаване от свобода за 2 месеца и 19 дни при общ затворнически режим. Определението подлежи на обжалване в срок от 7 дни. Информацията на Дарик радио, цитирана от БГНЕС.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

близнаци