Този септември 24Kitchen посреща зрителите си с нов облик

Свързани новини

31.08.2022 12:23

24Kitchen с нови интригуващи поредици

Видян 1496 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Този септември 24Kitchen посреща зрителите си с нов облик. Новата още по-свежа визия на канала допълва изживяването на феновете и радостта от добрата храна и неизменните пътешествия на сетивата, с които 24Kitchen е познат.


Този път кулинарното вдъхновение и новите предизвикателства ще влязат в домовете ни с помощта на две изцяло нови поредици, начело с някои от любимите ни водещи. Бъдещите кулинарни звезди на Гордън Рамзи, сезон 1 ще е с премиера на 2 септември 2022 г. от 13:00 ч.


В тази изцяло нова състезателна поредица Гордън Рамзи – най-известният готвач в света, е на лов за най-вълнуващите и иновативни предприемачи в сферата на храните и напитките. В ерата на абонаментните кутии, приложенията за храна и високотехнологичните услуги за доставка, Великобритания се намира в етап на кулинарна революция. Гордън винаги е бил пионер в модернизацията на хранителната индустрия и е готов отново да вложи в нея и да подкрепи победителя с инвестиция, която да издигне печелившата идея на следващото ниво. Но за да спечелят подкрепата на Гордън, участниците ще трябва да докажат, че притежават основните съставки, необходими за успех – стремеж, отдаденост, страст и талант.


Поредицата В търсене на кулинарен автор с Джейми Оливър, сезон 1 ще е с премиера 5 септември 2022 г. от 13:00 ч. Кой има рецептата за успех? Водени от Джейми Оливър, 18 готвачи от Обединеното кралство от различни среди се борят за шанса да станат следващият знаменит кулинарен автор на Великобритания.


Тази поредица съдържа много повече от невероятни рецепти, тя превежда зрителите през динамичните предизвикателства от реалния живот, свързани със създаването на суперуспешна готварска книга. Ентусиазирани аматьори, опитни професионалисти, Инстаграм звезди и още – всички готвачи внасят своя опит и уникалната си гледна точка в кухнята. Но за да докажат, че притежават необходимите качества да удивят съдиите и да останат в надпреварата, те също така ще имат нужда от харизма, визия, характер и оригиналност, с които да спечелят сърцата на зрителите.


 


 



Етикети
,
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

  Разкриха лесен начин да заспите за минути

Разкриха лесен начин да заспите за минути

Британски хирург разкри ефективен начин ...

реклама

към тв програма тв програма

Роберт Швентке 18 август 21:00ч.

Дивергенти 3: Предани

Режисьор: Роберт Швентке
В ролите: Шейлийн Удли Трис Тео Джеймс Four Бил Скарсгард Матю

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци