21.05.2009 19:05

50 нови яхти акостират на Морската гара

Видян 2041 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-голямото яхтено събитие на вода - HYPO Bulgaria Boat Show 2009, представи около 50 нови яхти. Някои от тях за пръв път ще бъдат видени в България и региона. Изложението събира вносителите и любителите на яхти в страната за трети път. Събитието е единственото, което се провежда на вода и е най-голямата традиционна среща на производители и търговци от този бранш с крайните потребители. Общата площ, на която лодките са разположени, е около 4 хил. кв. м, като над 25 от съдовете са на вода, а останалите - на сушата.


“Яхтинг БГ” ще представи Azimut, която е техен вносител в България. За пореден път ще бъдат показани на българския пазар лодките на италианската корабостроителница Baia. Сред останалите изложители са "LZ яхтинг", "Вексел яхтинг", “Сейл Марин”, “Марина системс”, “Каданс”, “Макс макейн”, “Донзи” и др.


“Пазарът на яхти е динамичен и очаквам раздвижване в началото на летния сезон”, заяви Ивайло Жеглов, управител на “Експо Тим”, един от организаторите на HYPO Bulgaria Boat Show 2009. По думите му покупката на лодка е скъпо удоволствие, но си остава дългосрочна инвестиция. Според купувачи, инвестицията си заслужава, защото една евтина яхта струва около 30 хил. евро – толкова, колкото е цената на не много луксозна кола. Оборотът на пазара на луксозни лодки в България през миналата година надхвърли 30 милиона евро, сочат данните на вносителите. По техни изчисления само през последните две години са продадени повече от 150 нови яхти.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

рак

Ще държите и ще търсите личното уединение

Ще държите и ще търсите личното уединение. Днес ще сте