13.02.2019 13:02

Андре Рийо обяви втори концерт в София

Видян 1065 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Поради огромния  интерес и след напълно разпродадена зала Андре Рийо обявява втори концерт в София - на  9 юни в  зала Арена Армеец. Това става в деня, в който Краля на валса и неговият оркестър "Йохан Щраус" ще свирят на стадиона в Амстердам преди голямата футболна среща от Шампионската лига между отборите на Аякс и Реал Мадрид.


Андре Рийо започна началото на годината силно, като обяви 100-ия си концерт на големия площад  Ваерхоф  в Маастрихт. От 2005 година насам всяко лято холандецът изнася традиционните си концерти пред многохилядна публика в родния си град. Само през 2018 е събрал 150 000 свои фена от 80 страни на спектаклите си на открито. А за миналата година над 700 000 зрители са посетили неговите представления в турнето му от Европа до Австралия.


Грандиозните спектакли за този сезон  в София са с  нова и изненадваща програма. Повече валсове и много емоции обещават от мениджърския екип.


Концертите на харизматичния Рийо доставят цветна емоция и удоволствие за сетивата. Те са пищно и жизнерадостно съчетание от добре познати класически и произведения и популярни мелодии, изпълнения на известни солисти от различни националности, изненади, фин хумор и неповторимото присъствие на маестрото. Рийо владее настроението и на публиката, и на 60-те музиканти от оркестъра „Йохан Щраус” с аристократичното си излъчване и мощен позитивизъм.


С над 500 платинени награди, милиарди гледания в YouTube и повече от 3 700 000 последователи  във Facebooк Андре Рийо е един най-аплодираните, атрактивни и продавани артисти в света.


Партньор на концертите от българска страна е промоутърска агенция БГ Саунд Стейдж.  Билетите за втория концерт са вече в продажба в мрежата на Ивентим, бензиностанции OMV, билетен център на НДК, както и онлайн на www.eventim.bg  и www.andrerieu.com.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни