Денят на Земята

Свързани новини

21.04.2023 12:04

Discovery отбелязва Деня на Земята

Видян 1889 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Discovery ще отбележи Деня на земята на 22 април от 22:00 часа с маратон от три заглавия и почти 4 часа тематично съдържание: Връзката: Див гост - Двойка подготвят спасени гепарди за връщане сред дивата природа в Южна Африка. Преди Кики и малките ѝ да бъдат освободени, те трябва да покажат ловджийските си умения. Застрашени от изчезване - Природозащитници от цял свят работят за съставянето на най-новата версия на Червената книга - списък на застрашените животни в света. Да върнем пристанището - Безпрецедентна програма на Говърнър айлънд в Ню Йорк възстановява някогашната популация от стриди и екологичните ползи, които те носят за близкото пристанище.


Документалният филм от наградените режисьори Кристи Джейкъбсън и Роджър Рос Уилямс ни отвежда на  Говърнър айлънд в Ню Йорк, където безпрецедентна програма има амбициозна цел: да възстанови изобилните някога стриди и ползите за околната среда, които те носят на пристанището на Ню Йорк. Доброволци в това екологично движение са– гимназисти от държавно училище, което преподава управление на водните пътища наред с математика и английски. Да върнем пристанището подчертава историите и работата на тези необикновени ученици и техните вдъхновяващи учители, докато упорстват и подобрят условията за развитие на живи форми във водните пътища около Ню Йорк. Режисьор е носителката на Еми Кристи Джейкъбсън („Самотен“, „Място на масата“) и носителя на „Оскар“ и Еми Роджър Рос Уилямс („Анимиран живот“, „Музика от благоразумието“). Продуценти са  Джейкъбсън и екипа на Motto Pictures - Кристофър Клементс, Джули Голдман и Каролин Хепбърн.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

стрелец