Свързани новини

05.09.2014 14:12

Ентусиаст и Gelateria Confetti стартират кампания Лятна Книготерия

Видян 1805 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Издателство „Ентусиаст“ и едно от най-любимите места за развлечения на столичани – Gelateria Confetti, поставят началото на съвместна кампания за насърчаване на четенето „Лятна Книготерия“. Със своята социално-културна насоченост, целта на инициативата е да докаже, че четенето е винаги на мода и не зависи от мястото и начина на „консумиране“.



В продължение на два месеца посетителите на заведението ще имат възможност да се запознаят със специалната селекция от книги, включени в кампанията. В Gelateria Confetti ще бъдат разположени подвижни библиотеки с книги за разглеждане, а желаещите ще могат да направят своя избор на заглавие от „Литературно меню“. Всеки ден към обедното меню на заведението ще бъде предложена и „Книга на деня“ с интересен откъс от нея.



Сред заглавията, включени в библиотеките, са едни от най-любимите книги на читателите, като: „Любимецът на жените“ от Себастиен Жапризо, „Британия Роуд 22“ от Аманда Ходжкинсън, „Бретонски афери“ от Жан-Люк Баналек, „Събирачът на дневници“ от Леа Коен, „Един последен поглед“ от Джеймс Олдридж, „Рафа. Моята история“ от Рафаел Надал и Джон Карлин и други.



Комплимент към гостите и читателите са серия от картички, изработени за кампанията, уловили най-вълнуващите моменти от фотосесия, заснета специално за случая. Освен израз на стил и мода в съчетание с добри четива, картичките имат и висока колекционерска стойност за книгоманите.  



Сред уютна обстановка в комбинация със силно кафе, чаша вино, вкусно приготвено ястие, домашен сладкиш или сладолед, книгата може да бъде споделена и с прияна компания. Четенето отдавна не е самотно и скучно занимание, а книгата си остава най-бързият и евтин билет към нови светове.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

рак

Ще държите и ще търсите личното уединение

Ще държите и ще търсите личното уединение. Днес ще сте