развиват някои от най-известните епизоди от Библията:

Ноевият ковчег, родното място на Авраам и Вавилонската кула. Имаме рядката възможност с помощта на камерите да следим пионери археолози, докато разследват изгубените градове на Ирак и откриват света на Стария завет

Свързани новини

31.08.2022 17:08

Гледаме през септември Изгубени градове от Библията

Видян 3605 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тайните на дяволската библия, Христос и разпятието, малтийските черепи на извънземни, гроба на Мария Магдалена и най-старият храм в света в днешна южна Турция са само част от Индиана Джоунс темите, които включва новия сезон на „Забранена история“, който Viasat History представя от 12 септември, понеделник. Поредицата отделя внимание и на по-съвременни мистерии като умствения контрол, която се предполага, че е практикувало ЦРУ, както и „Хитлеровите ваканции на омразата“, но все пак ще завърши с класическа мистерия „в търсене на мините на Цар Соломон“. В точно същия дух е и премиерата на новия филм „Изгубени градове от Библията“ в две части, който дебютира в неделя, 25 септември. Изгубени градове от Библията е с премиера в неделя 25 септември от 22:00 ч. Древният Ирак е мястото, където се развиват някои от най-известните епизоди от Библията:


Ноевият ковчег, родното място на Авраам и Вавилонската кула. Имаме рядката възможност с помощта на камерите да следим пионери археолози, докато разследват изгубените градове на Ирак и откриват света на Стария завет. Следваме екипи, които възстановяват чудесата на Ниневия и Вавилон - описани в Библията като градове на греха - редки кадри от въздуха разкриват величието на Урук в Южен Ирак, а изследователи в Гирсу разкриват мистериозни руини, които може да променят виждането ни за самата зора на цивилизацията. Забранена история ще е с премиера всеки делничен ден от понеделник 12 септември в 21:00 ч. Международният ТВ сериал-феномен се завръща със 7-ми сезон, в който се разглеждат истински истории за големи съкровища, библейски притчи, отдавнашни конспиративни теории, древни реликви, изгубени цивилизации и военни тайни. В новия сезон нещата, които мислим, че знаем, се поставят под въпрос, обсъждат се задълбочено, разследват се и се анализират. Отново се посещават места, изследват се древни обекти, търсят се гледни точки и мнения, представят се нови материали и се разкриват нови факти. Забранена история (Сезон 7): Хитлеровите ваканции на омразата (Епизод 1). Експерти изследват методите на Хитлер за превъзпитанието на Германия, превръщайки я в прецизна военна машина; посещаваме Министерството на пропагандата на Гьобелс и ваканционния парк Прора.


Забранена история (Сезон 7): Тайните на Дяволската библия (Епизод 2). Дяволската библия отдавна интригува експертите - кой я е написал? В търсене на истината посещаваме замък, за който казват, че крие врата към ада, огромни скални демони и дворците на еретични монарси. Забранена история (Сезон 7): В издирване на гроба на Мария Магдалена (Епизод 3). Какво се случва с Мария Магдалена след възкресението на Исус Христос? Следваме любители историци в Южна Франция в стремежа им да намерят мощите на светицата на място, където никой досега не е търсил. Забранена история (Сезон 7): Мистерията на най-стария храм в света (Episode 4). Откриваме нова интригуваща теория за Гьобекли тепе в южна Турция; една от най-старите мистерии в света, по-стара от 12 000 години, и все още не знаем кой е построил обекта и защо.  Забранена история (Сезон 7):


Малтийските черепи на извънземни (Episode 5). Останките на 7000 души са открити в хипогеума Хал Сафлиени, храм от неолита в Малта. Храмът ще даде ли отговор на мистерията чии са останките и какво се е случило с неговите собственици?  Забранена история (Сезон 7): Христос и разпятието - истинските доказателства (Епизод 6). Разпъването на Христос е променило света; доколко е вярно това, което знаем за случилото се и какви отговори може да се намерят в Светите земи в подкрепа на библейската история? 


Забранена история (Сезон 7): Умствен контрол на ЦРУ: Разсекретено (Епизод 7). Хиляди хора са били дозирани от ЦРУ с ЛСД. Убивало ли е ЦРУ свои хора, отровило ли е цял френски град, провеждало ли е експерименти върху жителите на Ню Йорк, убило ли е Боби Кенеди? Забранена история (Сезон 7): В търсене на мините на цар Соломон (Епизод 8). Местоположението на мините на цар Соломон е вековна загадка; нови доказателства довеждат до невероятно откритие. Възможно ли е богатството на Соломон да идва от медните мини в южен Израел?

 

 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

  Разкриха лесен начин да заспите за минути

Разкриха лесен начин да заспите за минути

Британски хирург разкри ефективен начин ...

реклама

към тв програма тв програма

Роберт Швентке 18 август 21:00ч.

Дивергенти 3: Предани

Режисьор: Роберт Швентке
В ролите: Шейлийн Удли Трис Тео Джеймс Four Бил Скарсгард Матю

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

скорпион