16.04.2018 14:04

Юлиан Вергов играе в Опасен чар

Видян 3012 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Иновативната марка NESCAFÉ® Dolce Gusto® вдъхнови едни от най-популярните български артисти да покажат по свой начин как биха изглеждали или звучали незабравими класически произведения, пресъздадени от тях.


В проекта се включиха актьорът Юлиан Вергов, музикантите: Вики Терзийска и Мастило, Васил Петров, Митко Кърнев, Мирослава Кацарова, ДиДжей Мартен, писателят Иво Сиромахов, художникът Атанас Хранов, младият танцьор Балан, баристът Владимир Стоев. В рамките на няколко месеца феновете им ще могат да видят как те преоткриват известни произведения по свой уникален и неповторим начин. Собственоръчно заснетите от тях видеа ще бъдат публикувани на Facebook страниците на звездите, а на страницата на марката NESCAFÉ® Dolce Gusto® ще могат да се видят и специални „making of“ видеа, които показват какво е запалило артистите да изберат точно тази класика, какво ги е затруднило и как те виждат класиката в съвремието.


Видеата са част от кампанията на NESCAFÉ® Dolce Gusto® в подкрепа на българското изкуство и култура под надслов „Пресъздай класика“. Проектът има за цел да провокира талантливи артисти с доказани професионални качества и от различни творчески сфери да преминат границите на обикновеното и да покажат необикновени интерпретации на класическото изкуство, пречупено през техния личен поглед и светоусещане.


Моменти от любимата на повече от едно поколение „Черната овца“, вечната песен „Summertime“ на Гершуин, приказката на братя Грим „Снежанка и седемте джуджета“, добре познатото бунтарско парче на Милена от началото на 90-те години „Ха-ха“, малко ренесансово ангелче са само част от класическия избор на участващите в проекта артисти.


Кампанията стартира на символичния 15-и април, Световен ден на културата, с неповторимото превъплъщение на Юлиан Вергов като счетоводителя Генчо Гунчев от филма „Опасен чар“ и ще продъли чак до есента, в дни и периоди, символично свързани със самата класика или послание, което тя носи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

близнаци

Едно такова майско празнично се получава при вас

Едно такова майско празнично се получава при вас.