06.02.2020 16:02

Ива Екимова отбеляза Китайската нова година

Видян 1059 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Дни след настъпването на най-важния празник в китайския лунен календар Жени Калканджиева, Краси и Димитър Калайджиев от последния сезон на „Фермата”, Стефан А. Щерев, Павел Владимиров, журналистът Антон Стефанов, звездата от „Откраднат живот” – Гергана Стоянова, Милена Шаркова, Дони Чачова, Боряна Баташова, изкусният разказвач и пътешественик Маги Гигова, основателят на Банско Джаз Фест – д-р Емил Илиев, Посолството на Китайската народна република в България, представители на бизнеса, политиката и медиите подкрепиха благотворителна инициатива в помощ на бедстващите хора в провинция Ухан, засегнати от коронавирус. „Нашата страна е производител и износител на предпазни и санитарни консумативи, от които в момента има огромна и спешна нужда в Ухан. Ние можем да окажем съдействие и помощ на Китай за ограничаване на заразата сега, веднага. Затова искам да обява старта на национална кампания за спешно събиране на средства и закупуване на медицински и предпазни консумативи, които да се изпратят на бедстващите хора в провинция Ухан.” – заяви в приветственото си слово Влад Гицоайка, официален представител на Маутай за България и допълни, че информацията за набирателната сметка и събраните средства ще публикува ежедневно във фейсбук страницата и сайта на Маутай България https://moutai.bg. Той сподели разтърсващата история за пратка до бедстващия Ухан, преминала през множеството препятствия на спрени самолетни полети и осъществена с помощта на бизнес-партньори и части благодетели. Към гостите с благодарност се обърна и г-н Ян Дзиенцюн – политически съветник към Посолството на Китайската Народна Република в България. „От името на посолството и хората в засегнатите от коронавируса райони в Китай, бих искал да изкажа искрената си благодарност и уважение към приятелите от всички сфери на българското общество, присъстващи на това събитие. С вашата подкрепа работата по предотвратяване и контрол на епидемиите в Китай няма да бъде самотна борба, а дейност, в която всички ние ще сме обединени и заедно!” – подчерта съветникът и благодари специално на J&M България, за неуморните усилия и съпричастност. Танц на солидарността изпълниха три от преподавателките в Институт Конфуций, а вечерта бе потопена в екзотиката на най-мистериозната напитка в света – Маутай. Водещ на събитието беше Ива Екимова.


Посланиците на бранда от Nomadbarman Нели Димитрова и Александър Симеонов пресъздадоха културната интеграция между нациите под формата на коктейл, в който доминиращото присъствие на екзотичната напитка бе обвито в прегръдките на българската роза. Красиво допълнение към емоционалното събитие бе най-новата козметична линия Pure Gold на Dony Cosmetics, създадени на основата на розово масло и вода и  чисто злато. Огнената напитка на дипломацията Маутай е символ на качество и престиж в Китай и се разпространява в над 100 страни по света, а от скоро вече и в България. Високо-градусовият алкохол се произвежда от сорго – вид житна култура, която издържа на засушавания и горещини, може да се отглежда в бедни почви и не съдържа глутен. Маутай е продукт превърнал се в национален символ за Китай и е най-известната марка байджу. Течният огън е резултат от традиционно производство с вековни традиции. Специалистите откриват над 1 200 аромата в огнения еликсир. В световен мащаб китайското байджу предизвика истински пазарен бум. В края на 2019-а година представителите на най-мистериозната азиатска напитка – Маутай се завърнаха от Китай с престижно признание.


J&M получи поредната наградата за „Най-активен дистрибутор”. Огненият елексир присъства на родния пазар от две години и вече получи втори приз за дистрибуция и популяризиране на китайската култура в България. Отличието бе връчено на официално събитие в Китай, където бяха поканени представители на бранда от цял свят.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

риби

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа, което