19.09.2013 16:29

Кърваво начало на „Дървото на живота“ 2

Видян 2508 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вчера на специална предпремиерна прожекция за медии и за най-верните фенове на сериала беше представен Епизод 1 на Сезон 2 на „Дървото на живота“. Българската сага се завръща в ефира на TV7 на ключовата за българската история дата 22 септември – Ден на независимостта. „Дървото на живота: Яростта на унизените“ ще се излъчва всяка неделя, 21:00.


Действието в новия сезон на драмата се развива в едни от най-трудните за България години – 1918-1925. Бруталността на епохата, крахът на националните идеали и надежди, разслоението на обществото още повече ще нагнетят отношенията в дома на семейство Вълчеви и ще ги тласнат в нови, разрушителни конфликти. „Мога да ви обещая невероятни сюжетни обрати, невероятни любовни истории и интриги. Ще видите и как се е родила утопията за пролетарското отечество“, сподели Иван Спасов, един от продуцентите на „Дървото на живота“.


В сериала се завръщат Христо Шопов, Владо Карамазов, Башар Рахал и Моньо Монев в ролите на братята Вълчеви, Мария Каварджикова, Койна Русева, Теодора Духовникова, Луиза Григорова, Анастасия Ингилизова. Новите попълнения в звездния каст на сериала са Калин Врачански, Симеон Лютаков, Стоян Радев, Валентин Танев, Валери Йорданов, Боряна Братоева, Борислав Захариев – Боби Турбото. В ролите на актуалните исторически личности княз Фердинанд, Александър Малинов и Александър Стамболийски пък влизат Добрин Досев, Красимир Куцупаров и Светлин Стоилов.


Продуцент на българската сага е Dream Team Films.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 29 септември 21:00ч.

Странични ефекти 2013 г. ‧ Трилър/Криминале ‧ 1 ч 46 мин

Режисьор: Стивън Содърбърг
В ролите: Руни Мара Емили Тейлър Джуд Лоу Dr. Jonathan Banks Чанинг Тейтъм Мартин Тейлър

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

водолей