Свързани новини

29.08.2019 14:33

Кои мъжки ризи и якета ще бъдат на мода през наближаващия есенен сезон

Видян 1855 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Краят на летния сезон наближава бавно, но сигурно. За модните тенденции обаче няма почивка и модните къщи вече са определили посоката на тазгодишния есенно-зимен стил на обличане на мъжете. За да бъдете и Вие в крак с съвременните тенденции, ние подбрахме 3 артикула от колекцията от мъжки ризи и мъжки якета на Ree.bg , онлайн магазин с богата гама от мъжки, дамски и детски дрехи.


Когато заговорим за мъжки ризи, не можем да не се сетим за обикновените и скучни едноцветни бели и небесносини ризи. Всъщност, модните тенденции отдавна са обърнали гръб на този стил, особено след като ежедневния и небрежен начин на обличане превзе целия свят. В този ред на мисли, мъжката карирана памучна риза е прекрасен вариант за ежедневно носене. Без значение дали на работа или с приятели навън, карето определено е на мода и най-хубавото е, че може да се съчетае както с панталони, така и с дънки и дори къси панталони.


Ако все пак предпочитате нещо по-изчистено, имайте предвид че през предстоящия сезон модните къщи ще наблегнат на земните тонове и цветове. Това означава, че цветове като тъмнозелено, тъмнокафяво, тъмночервено и всякакви избелени тъмни разцветки ще бъдат изключително популярни. Ежедневната мъжка риза във винтидж стил е една от многото мъжки ризи в колекцията на Ree.bg, които се вписват по идеален начин в есенно-зимната гама от цветове. Нещо повече, ризата се предлага в 4 различни цвята, всеки един от които в земни тонове.


Все пак, когато говорим за есен, не можем да не споменем и връхните дрехи. Въпреки че, ватираните якета бяха на мода миналия есенно-зимен сезон, тази година те все още са на мода. Затова, ако все още нямате ватирано яке, мъжкото есенно-зимно яке със сваляща се качулка е едно от многото ватирани якета в колекцията мъжки якета на Ree.bg. Якето е с дебела подплата и без проблем може да се носи и през зимата. Предлага се в стандартния черен цвят и може успешно да се съчетае с горните две ризи, за да бъдете напълно в крак с модните тенденции.



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.