12-те най-добри плажа на Малдивите

Свързани новини

25.07.2022 10:32

Красиви плажове на Малдивите, които трябва да видите, за да повярвате

Видян 1858 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Малдивските острови, които представляват верига от 1200 острова в Индийския океан, са една от най-спокойните, романтични и живописни дестинации в света. Островите са групирани в атоли в зависимост от близостта им до различни коралови рифове и са заобиколени от спокойни лазурни лагуни.


Тези спокойни води са подходящи за мечтаните бунгала под вода, които са се превърнали в синоним на архипелага, а кораловите рифове го превръщат в търсена дестинация за гмуркане с шнорхел. Последната част от това идилично място за почивка са, разбира се, плажовете на Малдивите, много от които са девствени, с бял пясък, на които пътниците прекарват дълги дни в разкош. Това са 5 от най-добрите плажове на Малдивите:


Остров Какао



На остров Какао, луксозно скривалище в южния атол Мале, се намира зашеметяващият курорт COMO Cocoa Island. Островът, наричан още Макунуфуши, е известен със своите плажове със захарен пясък и кристално чисти води. Живите коралови рифове, които е най-добре да видите по време на гмуркане, организирано от екипа на COMO Cocoa Island, са една от най-добрите характеристики на острова. Не пречи и уединението, което плажовете на остров Какао предлагат на гостите на COMO.


Ланда Гиравару (Landaagiraavaru)




 Идиличният бряг на Landaa Giraavaru - един от най-желаните частни острови на Малдивите - е дом на курорта Four Seasons и е толкова луксозен, колкото може да бъде. Тук посетителите ще открият дълъг пясъчен бряг, който се простира в лазурната вода и изглежда като от друг свят. Плажовете на този райски остров са, както казват от "Четири сезона", "естествен биосферен резерват на ЮНЕСКО, където преливащи се сини, зелени джунгли и ослепително бели цветове се срещат с иновации, опазване на околната среда и уелнес с еднаква интензивност" На всичкото отгоре водата приютява скатове манта, морски костенурки и жив риф, който направо моли да бъде изследван.


Baros



Плажовете на остров Барос са девствени, заобиколени от чисти води и коралов риф, които придават фантастично измерение на неповторимите гледки. За да се насладите на спокойните плажове на Baros, отседнете в единствения курорт на този частен остров: Baros Maldives. Хотелът прави нещата още по-незабравими, като предлага романтични вечери на свещи върху мекия пясък.


Reethi Rah, Ретхи Ра



На Reethi Rah се намират някои от най-уединените плажове на Малдивите, до които имат достъп само гостите на One&Only Reethi Rah. Риети Ра, разположен на три и половина мили от спиращото дъха крайбрежие, предлага 12 частни и изключително красиви пясъчни ивици. Освен това има собствена часова зона - един час преди Мале - и в резултат на това се гордее с едни от най-красивите залези на Малдивите. One&Only ще разположи шезлонги на плажа за семействата, които искат да прекарат деня на слънце, и предлага вили с директен достъп до плажа.


Veligandu Island, Остров Велиганду



Мек пясък, вили над водата и пясъчна ивица, простираща се докъдето поглед стига - това ви очаква на остров Велиганду. Плажът тук е достъпен само за гостите на Veligandu Island Resort & Spa, хотел само за възрастни в атола Северен Ари. Освен това е достатъчно просторна, за да може всеки гост на хотела да се чувства като на частна пясъчна ивица. Плажовете са осеяни с луксозни павилиони със сламени покриви и шезлонги, а рифът около острова придава на водата безброй зелени и сини нюанси.


Виж още плажове тук!



 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

близнаци