Мръсни танци за Св. Валентин по TV1000

Свързани новини

02.02.2024 16:02

Мръсни танци за Св. Валентин по TV1000

Видян 1801 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ако има почитатели на Томи Лий Джоунс, Джулиан Мур, Кристофър Уокън, Форест Уитакър, Джет Ли, Кари-Ан Мос, Самюел Л. Джаксън… – филмотечният TV1000 има филми за тях. Криминалният сезон – всяка събота и неделя от 22:00 часа през февруари - събира най-добрите режисьори в Холивуд и извън него, като братя Коен, Джим Джармуш, Оливър Стоун, Стивън Содърбърг и заглавия като „Убийци по рождение“, „Нещата, които трябва да направиш в Денвър преди да умреш“, „Фрост/Никсън“, „Холивудленд“ и много други.


От измамното предприемачество в САЩ през 80-те години на миналия век до класически мафиотски истории, отвличания, убийства, серийни убийци и разкази за отмъщение, изследваме всяко тъмно кътче на престъпния свят. Месецът завършва с трилогията „Стар Трек“ с Крис Пайн – на 27, 28 и 29 февруари. Опреснете познанията си по клингонски, докато пътуваме през този февруари към далечна галактика с Кърк, Спок и всички останали. В „Стар Трек" Неро идва от бъдещето, за да отмъсти на Федерацията и съперниците Кърк и Спок трябва да работят заедно, за да му попречат да унищожи света, който познават.


В „Стар Трек: Пропадане в мрака" Кърк е понижен до първи офицер и той и екипажът се изправят срещу безмилостен ръководител, известен като Хан, който обявява еднолична война на Федерацията. И накрая в „Стар Трек: Отвъд" корабът „Ентърпрайз" попада в засадата на Крал, безмилостен заклет враг на Федерацията. При аварийно кацане в неизследван враждебен свят, капитан Кърк, Спок и екипажът са в надпревара с времето, за да спрат смъртоносната армия на Крал да предизвика всеобща галактическа война. На св. Валентин ще отбележим с романтичната класика „Мръсни танци“ – на 14 февруари от 20:00 часа. Лентата ни пренася през 1963 г. 17-годишната „Бейби" Хаусман прекарва лятото със семейството си в курортен хотел в Кетскилс и е отегчена до сълзи. Една вечер „Бейби" се натъква на тайно събиране на служители от хотелския персонал, където те се наслаждават на абсолютно неподходящи за абитуриентски бал танци. „Бейби" е особено поразена от хубавеца Джони Касъл, танцьор в шоуто на курорта. Когато Пени, танцовата партньорка на Джони, се оказва бременна след връзка с един от сервитьорите, „Бейби" предлага да научи нейните стъпки и да я замести.



 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

телец

Наред с материалната сигурност

Наред с материалната сигурност, днес ще търсите и