12.09.2008 10:37

Наш оперен певец в Париж остана без зъби

Видян 4785 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Певецът от Парижката опера Николай Ханджиев в момента е с изпилени зъби и без поставена металокерамика след посещението си в стоматологичната клиника Medical Dent Consult. Той твърди, че оттам са завишили двойно цената на извършваната услуга, и то в процеса на работата по зъбите му, поради което отказал да плати цялата сума. От заведението контрират, че излъганите са те, тъй като пациентът им дължал пари.


Идвайки на почивка в родината си, Ханджиев решава да приведе в ред зъбите си, като си сложи металокерамика. За тази цел се насочва към споменатата клиника, като се уговорил с шефа й – д-р Кирилов, за поставяне на временна керамика, която през есента да бъде заменена с новите изкуствени зъби. Общата сума за всичко трябвало да бъде 9 600 лв. След капарирани 3 000 лв. започва работата по подготовката на зъбите – лечение, умъртвяване на нерви, изпилване. На 7 август д-р Кирилов заявил по думите на пациента, че се налага корекция в цената – 10 250 лв., а като капак лекуващият стоматолог д-р Николов съобщил на Ханджиев, че тази цифра била само за работа. Така сумата набъбнала на 15 407 лв., жалва се певецът. Той преустановил посещенията си в клиниката и се прибрал във Франция, като преди това пращал снимки на работодателите си, в които показвал изпилените си зъби, за да оправдае непредвиденото удължаване на престоя си у нас. В момента твърди, че временните зъби са му се изпочупили и това не му позволява да практикува професията си.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Димитър Главчев  и Стивън Ковингтън

България ще бъде надежден съюзник на НАТО и занапред: Главчев

НАТО е във важен етап, при който фокусът ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак

Днес ще имате възможност да се проявите като отлични комуникатори

Днес ще имате възможност да се проявите като отлични