В епизодите досега младата и красива жена беше изправена пред трудни избори дали да признае любовта си, наложи се да направи и огромни жертви, за да опази живота на любимия си, без той дори да подозира. Свършено ли е всичко между тях, ще узнае ли някога истината Левент и какво още предстои?

Свързани новини

23.11.2022 16:11

Откраднати мечти продължава с нови епизоди

Видян 17701 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Драматичният сериал Откраднати мечти се пренася в дома на вълнуващите романтични истории Диема Фемили. Всеки делничен ден зрителите ще могат да проследят епизодите на пленяващия разказ за разкъсваните между света на богатството и бедността Мерием и доведения й брат Йомер, който преди години е разделен от биологичното си семейство.


Старт на завладяващия сюжет даде решението на Мерием да държи Йомер далеч от лошото влияние на безмилостния им пастрок. Опитите да изградят ново бъдеще за себе си на ново място сложи началото на поредица драматични събития, които преобърнаха живота им.


В Истанбул обаче съдбата случайно събра малкия Йомер с биологичния му баща Левент, без двамата да подозират за роднинската си връзка. Срещата с богатия бизнесмен безвъзвратно промени света и на Мерием, която постепенно се влюби в него.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

стрелец