Случвало ли ви се е да имате страхотна идея, но никой да не я разбира или да не иска да я чуе?

Свързани новини

05.09.2023 10:57

Тайните сигнали на общуването

Видян 1526 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Случвало ли ви се е да имате страхотна идея, но никой да не я разбира или да не иска да я чуе? Хрумвало ли ви е, че най-вероятно това се дължи на факта, че не отправяте правилните сигнали и пропускате обратните невербални реакции? Знаете ли, че сигналите на общуването могат да бъдат използвани, за да се предвиждат дори резултатите от избори и съдебни процеси?


Представете си само какво бихте могли да постигнете, ако ги овладеете и започнете да ги прилагате в ежедневието си. От този полезен практически наръчник ще се научите да изпращате правилните вербални, невербални, гласови и визуални сигнали, за да привличате внимание и да зачитат мнението ви.


Освен това ще разберете как да тълкувате множеството сигнали, които получавате, за да прецените на кого да се доверите и да планирате умело следващия си ход. Въоръжени със знанията как да звучите по-убедително при личен контакт, по телефона или имейла, как да вдъхвате респект и как да разпознавате скритите емоции, вие ще комуникирате по-автентично и уверено. Всичко това ще ви помогне не само да реализирате целите си, но и да изграждате пълноценни отношения в личен и професионален план.


По собствените й думи Ванеса ван Едуардс е била странно дете – а и тийнейджър, - което трудно намирало общ език с околните. Започвала да се интересува от психология на общуването, да чете множество книги и статии и да прилага наученото върху себе си, а резултатите споделяла на шега в блог, който постепенно привлякъл много последователи. Днес Ванеса ван Едуардс е сред най-търсените говорители по въпросите за общуването и човешкото поведение, а най-важните и интересни открития, които е направила през годините, е обобщила в книгите си „Очаровайте околните“ и „Тайните сигннали на общуването“. Книгата излиза на 12 септември с логото на Хермес.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион