Люис Хамилтън взе първата си победа във Формула 1 от 2021 г., след като спечели Гран при на Великобритания.

Свързани новини

08.07.2024 14:21

Мислех, че повече никога няма да спечеля състезание: Хамилтън

Видян 1407 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Люис Хамилтън взе първата си победа във Формула 1 от 2021 г., след като спечели Гран при на Великобритания. Седемкратният световен шампион призна, че е имало моменти, в които си е мислел, че никога повече няма да стигне до успех.

Хамилтън чака 945 дни за победата във Великобритания. Последният му успех беше в Саудитска Арабия през 2021 г. С успеха на "Силвърстоун" Хамилтън подобри и рекорда за най-много победи на една писта, като вече има 9.

"Минахме през много трудности като отбор, както и лично аз. Беше постоянно предизвикателство да ставаш от леглото всеки ден и да се опитваш да дадеш най-доброто. Имаше толкова много случаи, в които най-доброто не беше достатъчно. И усещаш това разочарование. Живеем във време, в което психичното здраве е толкова сериозен проблем и няма да лъжа, че и аз изпитах това. Определено имаше моменти между 2021 и сега, в които си мислех, че не съм достатъчно добър и че повече никога няма да спечеля състезание", каза Хамилтън.

Той се разплака след успеха, а по-късно коментира: "Никога не бях плакал след победа. Сега просто се случи. Беше страхотно чувство."

Хамилтън се радва, че донесе отново победа на "Мерцедес". Той ще напусне тима в края на сезона, а от следващия ще кара за "Ферари".

"Мерцедес" ме подкрепя, откакто бях на 13. Беше важно да можем да споделим този момент", каза още Хамилтън.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Мицин отпадна още в сериите на коронната си дисциплина

Мицин отпадна още в сериите на коронната си дисциплина

Петър Мицин отпадна още в сериите на ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Екшън 28 юли 22:00ч.

Леон 1994 г. ‧ Екшън/Криминале ‧ 1 ч 50 мин

Режисьор: Люк Бесон
В ролите: Жан Рено Леон Натали Портман Матилда Гари Олдман Норман Стансф

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.