01/03

Свързани новини

30.04.2021 18:34

10 млн. са само бижутата на М. Бакалова за Оскарите

Видян 3455 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Освен че впечатли звездите с уникалния си тоалет на  Оскарите, Мария Бакалова разходила най-скъпите бижута по червения килим тази година.



Според публикация в онлайн медията Nicki Swift  родната красавица е носила диамантени аксесоари на стойност над 10 милиона долара,  съобщава zajenata.bg. Мария е облечена в изящна бяла рокля на Луи Вюитон, която подчертава формите й и разкрива достатъчно, и скрива достатъчно. С прибрана на кок отзад коса, красавицата позира с бижутата на Moussaieff Jewellers, които съчетават диаманти и редки скъпоценни камъни.


"Бих казал, че стойността на дребно тук е над 10 милиона долара",  разкрива Апекша Коатри,  експерт по диаманти от пето поколение и главен оперативен директор на Rare Carat,  и допълни, че застраховката е била над 6-цифрена сума, което определя и диамантените аксесоари, които Мария носи за най-скъпите на червения килим, пише "Телеграф".



След бляскавата церемония по връчване на наградите "Оскар" Мария Бакалова се оказа на афтърпарти с Парис Хилтън и Риана. Милиардерската наследница Парис Хилтън и певицата Риана се наредиха сред звездните приятели на Мария Бакалова, които я поздравиха след церемонията на наградите "Оскар“ в неделя през нощта.


Парис и Мария се появиха заедно на афтърпартито. Преди да влязат, позираха за фотографите.  Българката отново бе заложила на белия цвят, но този път бе с по-къса рокля съчетана с чифт сребристи обувки на висок ток и чанта в тон от змийска кожа. Парис бе в елегантна сребриста рокля. След партито папараци отново уловиха двете приятелки да си тръгват заедно крещейки името на Мария.


     


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 01.05.2021 14:28

    То това ще остане май от голямата шумотевица около Бакалова-какво под наем е носила на церемониите.Това изобщо не е важно..Спомням си-от по-старото поколение съм-историята с появяването на Гинка Станчева на филмов фестивал с национална носия-нямала скъпа маркова рокля,нито бижута за милиони.Но събрала възхищението на артистичния свят.Облеклото и бижутата са реклама,а не талант ,а в случая не е ясно каква точно е оценката на таланта.

  • 001 Anonimen 30.04.2021 22:04

    Чак пък красавица не е - истинските красавици и красавци са по-малко и от нобеловите лауреати. Някои я сравняват с Грейс Кели, аз я виждам като Одри Хепбърн, с чар.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

скорпион

Абсолютно безстрашно днес ще се противопоставяте на нормите

Абсолютно безстрашно днес ще се противопоставяте на