07.10.2008 12:54

Андреа наби Азис

Видян 3033 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Андреа и Азис си устроиха истинска боксова среща. Това се случи в предаването на Васко по ТВ 2. Зрителите ще могат да го видят утре. Сексапилната блондинка надяна боксовите ръкавици и подгони Азис. Той се разпищя “от страх” и призна, че е бил победен от съперничката си. След това костинбродския славей избухна в смях. Андреа заяви, че е била сигурна в успеха си, тъй като вече цяла година взема уроци при гаджето си - боксьора Кубрат Пулев. Азис успя да накара пайнерката да се изчерви, като я пита дали любимият й е агресивен в леглото, както на ринга. Отговорът й бе: “Добрият мъж трябва да знае кога да бъде агресивен и кога нежен. В случая – аз съм доволна”.


В студиото на Азис тя изпя две парчета, едното от които най-новото – Най-велик. До седмица ще му бъде направен и видеоклип. Андреа се похвали, че месец и половина след турнето има пет нови песни от различни автори.


Що се отнася до облеклото – блондинката отново бе вярна на себе си. Появи се в предизвикателен тоалет, допълнен от високи над коляното бели ботуши.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 29 септември 21:00ч.

Странични ефекти 2013 г. ‧ Трилър/Криминале ‧ 1 ч 46 мин

Режисьор: Стивън Содърбърг
В ролите: Руни Мара Емили Тейлър Джуд Лоу Dr. Jonathan Banks Чанинг Тейтъм Мартин Тейлър

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак