07.09.2023 11:45

Леонардо ди Каприо споделя страстен клинч с италианския модел Витория Черети, докато купонясват до 4:30 сутринта в нощен клуб на Ибиса

Видян 4970 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Леонардо ди Каприо показа страстна обич с новата си изгора Витория Черети, докато двойката сподели целувка по време на скорошно посещение в нощен клуб Hi Ibiza на испанския парти остров.

Актьорът от A-списъка, на 48, и италианският модел, на 25, бяха забелязани да се гледат влюбено, преди да слепнат устни, докато купонясваха в шумното заведение до 4:30 сутринта.



Видео тук:




Витория, която е с 23 години по-млада от Леонардо, изглеждаше невероятно за вечерта в златна рокля без презрамки.

Красавицата, която е била модел на имена като Alexander McQueen и Versace, носеше косите си на опашка за вечерта.

Леонардо беше облечен в типичното си ежедневно облекло от черна тениска и подходяща шапка, докато се чувстваше удобно с модела.

Чао bella!

Не е ясно кога точно Леонардо се е запознал с Витория, но те са били видени заедно във Франция в края на май, точно когато беше премиерата на неговия филм „Убийците на цветната луна“  на фестивала в Кан.

Те също бяха забелязани да отиват на следобедна среща със сладолед в Санта Барбара в края на август.




Посланикът на марката Balenciaga изглежда е добре запознат с няколко членове от вътрешния кръг на Леонардо това лято, включително модела на Fusion Нилам Каур Гил и модела на ДНК Меган Рош.

Когато Витория сподели знойно слайдшоу в Instagram на 24 юни, предполагаемият пламък на бившата детска звезда – моделът на IMG Джиджи Хадид – коментира: „О, боже!“

Витория изглежда е разделена със съпруга си, диджея на Tales of Us Матео Милери.

Брюнетката не е била снимана с 35-годишния италианец, роден в Ню Йорк - за когото тя преди това нарече "любовта на живота й" - от 29 декември.

Още през ноември Витория – която е дъщеря на дизайнерката Франческа Лазари – направи заглавия за реакцията си към историята на корицата на ELLE на непо-бебето Лили-Роуз Деп, където тя твърди, че „интернет се интересува само от това кое е вашето семейство.

„Получавам цялото „Тук съм и работя усилено за това“, но наистина бих се радвала да видя дали бихте издържали през първите пет години от кариерата ми“, Витория – която може да се похвали с 1,5 милиона последователи в Instagram/TikTok - написа през Instastory по това време.

Въпреки че двойката е била забелязана да излиза много пъти в миналото, източник каза пред Us Weekly, „Лео и Джиджи все още си говорят от време на време и се виждат доста често, защото пътуват в подобни кръгове от приятели.

„Те се уважават и се забавляват, когато са заедно, но това не е типът ситуация, в която Джиджи би се примирила.

„Тя е повече от щастлива да живее самотния живот и да се фокусира върху дъщеря си и кариерата си.“ Звездата споделя двегодишно дете Кхай с бившия и бивш член на One Direction Зейн Малик.

Леонардо е изпълнителен продуцент и играе ролята на интригуващия фермер Ърнест Бъркхарт в аплодираната от критиците уестърн драма на Мартин Скорсезе, развиваща се през 20-те години на миналия век, Killers of the Flower Moon, която идва в ограничени кина в САЩ на 6 октомври, последвана от по-широка премиера в САЩ/Великобритания на 20 октомври.

Във филма с бюджет от 200 милиона долара за мистериозно убити членове на племето Осейдж в Оклахома - който в крайна сметка ще се излъчва по Apple TV+ - също участват Робърт де Ниро, Джеси Племънс, Лили Гладстон, Брендън Фрейзър и Джон Литгоу.

Адаптацията за голям екран на нехудожествената книга на Дейвид Гран от 2017 г. бележи шестия филм на яхтения природозащитник с носителя на Оскар след Вълкът от Уолстрийт (2013), Shutter Island (2010), The Departed (2006) и Бандите на Ню Йорк (2002).

В същия ден като излизането му в Санта Барбара с Витория, бившата приятелка на Лео, Камила Мороне, беше видяна на соло излизане в Лос Анджелис.

26-годишната актриса - която е с 22 години по-млада от ди Каприо - излезе в лека и ефирна лятна рокля, изработена от полупрозрачна бяла материя.




Преди това ди Каприо и Мороне се разделиха през август 2022 г. след четиригодишна връзка.

Те се запознаха през май 2017 г. в Кан, когато тя беше само на 19 по това време.

Година по-рано той се срещна с модела на Sports Illustrated Нина Агдал, която сега е сгодена за звездата на YouTube Логан Пол, на същия фестивал.

Агдал празнува 25-ия си рожден ден през същата година, в която излизат.

Дни преди да срещне Камила обаче той е прекратил връзката си с Агдал.

Леонардо и Камила започнаха да се срещат официално около шест месеца по-късно.

Малко преди да навършат пет години и месеци след нейния 25-ти рожден ден, те се разделиха.




Източник: dailymail.com



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.media си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Китай наложи временни мита върху брендито от ЕС

Китай наложи временни мита върху брендито от ЕС

Дни след като страните от ЕС подкрепиха ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 13 октомври 21:00ч.

Вън от пещта 2013 г. ‧ Трилър/Екшън ‧ 1 ч 56 мин

Режисьор: Скот Купър
В ролите: Крисчън Бейл Ръсел Базе Кейси Афлек Rodney Baze Jr. Уди Харелсън Харлан Дегроат

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв

Един чудесен ден


Един чудесен ден. Не се задълбавайте много в минали