Кейт Мидълтън се извини за редактираната снимка

Свързани новини

11.03.2024 13:25

Кейт Мидълтън се извини, че редактирала снимка за Деня на майката

Видян 2716 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Принцесата на Уелс призна, че е редактирала снимка на себе си и децата си по случай Деня на майката, и поднесе лични извинения за всички обърквания, след като имаше обвинения, че снимката е дигитално променена, предаде Mirror.



Снощи няколко от най-големите международни фотографски агенции заявиха, че публикуваната снимка на Кейт и трите ѝ деца е била "манипулирана". Асошиейтед прес (АП), Ройтерс, Франс прес (АФП) и Гети имиджс поотделно изпратиха "известие за унищожаване" до медийните организации по целия свят, потвърждавайки, че са изтрили снимката от своите библиотеки, а днес Асоциацията на пресата последва примера, докато не получи допълнителна информация от двореца Кенсингтън.


Тази сутрин в рядко срещан личен пост в X, подписан с "C", който означава, че е от Кейт, принцесата призна: "Както много фотографи аматьори, понякога експериментирам с редактирането. Исках да изразя извиненията си за объркването, което предизвика семейната снимка, която споделихме вчера. Надявам се, че всички празнуващи са имали много щастлив Ден на майката. C"



Междувременно източник от двореца добави: "Принцесата сподели изявление в социалните мрежи. Това беше любителска, семейна снимка, направена от принца на Уелс. Техни кралски височества искаха да предложат неофициална снимка на семейството заедно за Деня на майката. Принцесата е направила незначителни корекции, както споделя в изявлението си в социалните медии. Семейство Уелс прекара заедно Деня на майката и имаше прекрасен ден".



На снимката, Кейт е прегърната от 10-годишния принц Джордж, 9-годишната принцеса Шарлот и 5-годишния принц Луи. Дворецът заяви, че снимката е направена от принц Уилям и е публикувана в социалните мрежи. Това е първата официална снимка на Кейт, откакто по-рано тази година тя претърпя коремна операция. За последен път 42-годишната бъдеща кралица беше заснета на публично място по време на разходка по Коледа в Сандрингам, Норфолк.


Сладкият семеен портрет е придружен от послание, което изглежда е написано и подписано от самата Кейт и гласи: "Благодаря ви за милите пожелания и продължителната подкрепа през последните два месеца. Пожелавам на всички щастлив Ден на майката. C".



Но след като снимката беше публикувана, зорките кралски фенове в социалните мрежи забелязаха, че ръкавът на ръката на принцеса Шарлот не е подреден. Бяха повдигнати и въпроси относно това, че дясната ръка на принц Джордж не е на фокус. Портретният фотограф Мартин Бамфорд публикува снимката в X, като написа: "Професионален фотограф тук. Погледнете внимателно китката на принцеса Шарлот. Ето какво се случва, когато комбинирате слоеве във Photoshop. Няма да спекулирам защо снимката е редактирана по този начин, но е странно".


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

риби

Налага се да спрете малко с мислите от егоистичен характер

Налага се да спрете малко с мислите от егоистичен