22.10.2008 11:36

Алиша Кийс и "Колдплей" фаворити на Американските музикални награди

Видян 2312 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Колдплей" бяха номинирани в 4 категории за тазгодишните Американски музикални награди, включително за отличията за изпълнители на годината и за най-добър албум, съобщи Би Би Си.


С най-много номинации - 5, обаче е соул певицата Алиша Кийс. "Ийгълс" също са с 4 номинации, а Крис Браун и Лил Уейн с по три. Риана, Ни Йо, Тейлър Суифт и "Пусикет долс" са сред изпълнителите, които ще пеят на церемонията по връчването на наградите в Нокиа тиатър в Лос Анджелис на 23 ноември, предаде Асошиейтед прес. Носителите на наградите се определят чрез вота на публиката. Марая Кери и соул певицата Мери Джей Блайдж са с по две номинации заедно с Кейни Уест, който претендент за отличието в категорията рап и хип-хоп музика.


Ар енд би певецът Ъшър ще се бори за наградите в две категории, както и певицата Риана, номинирана за най-добра изпълнителка в два музикална жанра.


"Джонас брадърс" са номинирани за изпълнители, осъществили пробив, а сред другите претенденти за отличието в тази категория е поп рок бандата "Парамор".


"Мама мия!" пък е главният претендент за наградата за най-добър саундтрак. Миналогодишната церемония по връчването на Американските музикални награди бе доминирана от участниците в шоуто "Американски идол", включително от Кари Ъндърууд, спечелила три отличия.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

рак