24.03.2009 13:56

123 хиляди лева е разходвал не по предназначение Горсов

Видян 1488 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

123 хиляди лева е разходвал не по предназначение бащата на Мануела Горсова, съобщиха на редовния брифинг градският прокурор Николай Кокинов и районният Александър Налбантов, предаде БГНЕС.


Разследването е приключило преди повече от 2 месеца и обвинителите предполагат, че в края на тази седмица делото ще влезе в съдебна фаза.


По делото срещу Златомир Иванов – Златко Баретата прокуратурата има 5 по- важни свидетели, посочи Кокинов. Броят на останалите свидетели остава неуточнен. Прокуратурата обаче е сигурна в обвиненията си. Градският прокурор отново отрече някога да е споменавал името на Димитър Вучев – Демби като свидетел по делото. Срещу бизнесмена Христо Ковачки е насрочена голяма експертиза на всички фирми и търговски предприятия, в които участва бизнесменът и прокуратурата ще реагира на база на резултатите по нея.


По отношение на друго известно дело – срещу Братя Галеви - /Пламен Галев и Ангел Христов/ прокуратурата е приключила своите действия и в момента се отива към етап предявяване на обвинение. Защитата се запознава със събраните доказателства.


Днес тече предявяването на обвинение и на втория обвиняем за смъртта на Стоян Балтов пред дискотека "Амнезия". Ако то приключи днес до седмица прокуратурата ще внесе обвинителния акт в съда.


Подсъдимият Карагеоргиев по делото срещу братята Красимир и Николай Маринови – Маргините най-после се е оперирал. Направени са му четири байпаса. Следоперативният период е шест месеца. Прокуратурата има готовност да продължи делото и по-рано, но не очаква Карагеоргиев да се яви в съдебната зала преди изтичането на този период.


Чака се и последната експертиза по делото за смъртта на Ахмед Емин. Прокуратурата се надява да се произнесе по делото в началото на април. Досега са разпитани 60 свидетели и назначени 16 експертизи. Няма данни Емин да е бил склоняван към самоубийство. Категорично е установено, че той е стрелял с пистолета си.


Установени са над 70 запазени полета за дати в дневниците на Министерството на земеделието и храните, някои от които по нареждане на хора на високи нива във ведомството, съобщиха от прокуратурата



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Това е отличен момент да се свържете с други хора


Това е отличен момент да се свържете с други хора,