Свързани новини

15.09.2019 17:49

Караянчева катастрофира с кола на НСО

Видян 3819 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 


Шефът на НС Цвета Караянчева  е със счупена раменна става след авария с кортеж на НСО. Катастрофата е станала на  пътя Шумен-Силистра. Сигналът за инцидента е подаден малко след 10.30 часа в неделя. Кортежът на НСО се е забил в кола, докато изпреварвал ТИР. Часове по-късно от НСО заявиха, че техен автомобил е ударен от лека кола, управлявана от 31-годишен водач. Причината за пътния инцидент и вината за причиняването му ще бъдат установени в рамките на текущото разследване.


Мястото на произшествието е било незабавно обезопасено и че Караянчева е в болница. НСО не разполага с информация за други пострадали от инцидента.


„Претърпях пътен инцидент, добре съм и ви благодаря за загрижеността”, написа на Фейсбук страницата си Караянчева. „Имам счупена раменна става”, посочи тя. „Изказвам своите благодарности на екипа в болницата в Шумен. Доколкото съм информирана и останалите участници в катастрофата са добре”, посочи тя в поста си.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Тихомир Томов 16.09.2019 01:39

    Временно няма да може да прави чекии на Императора !

  • 005 Anonimen 15.09.2019 21:50

    По първоначални данни шофьорката на АУДИ-то на ляв завой навлязла в опесъчен участък на главен път и се ударила в колата на НСО, превозваща караянчева.За да се докаже , че другата шофьорка е виновна, се разбра, че през ранна есен задължително се ОПЕСЪЧАВАТ ЗАВОИТЕ на сухия асфалт на пътищата. Измислете нещо по-умно, за да докажете , че кърджалийката е невинна.А ако цвета беше с колан, нямаше да пострада!

  • 004 ние не сме будали 15.09.2019 21:26

    Според съобщението от МВР на около 150 метра след разклона за село Върбак лек автомобил „Ауди“, управляван от 31-годишна жена, при завой губи контрол и се удря в насрещно движещия се лек автомобил на НСО.Ми как няма да загуби контрол, след като колата на Цуца е ударила Ауду-то, понеже неправилно е изпреварвала ТИР. А сега-другата шофьорка ще виновна-Цуца е цялата в бяло. От Националната служба за охрана заявиха, че щетите от удара са ограничени благодарение на, „бързата и точна“ реакция на шофьора от НСО.Верваме! А дали на пострадалото 10-годишно дете са направени същите изследвания като на Цуца? Надали-туй дети не е от Бокопомазаните!

  • 003 Anonimen 15.09.2019 21:01

    Това е сигналът за начало на подготвяния от Иванчева държавен преврат!

  • 002 Anonimen 15.09.2019 20:40

    Кортежът е изпреварвал ТИР.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще се опитвате да поемате отговорности

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще се опитвате да поемате отговорности, излизащи