03.10.2008 12:49

Атака провали заседание на работна група на вътрешната комисия

Видян 1557 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Работната група във вътрешната комисия, която трябваше да подготви доклад за посещението на ръководството на комисията в ДАНС във вторник прекрати заседанието си, заради отказ на депутат от Атака Павел Шопов да напусне залата, предаде БГНЕС.


Павел Шопов влезе в заседанието на работната група и предяви претенции да участва, обясни председателят на комисията Минчо Спасов. „Всички представители в групата го уведомихме, че това е недопустимо и че изпълняваме решение на вътрешната комисия, което той отказа да изпълни, допълни той. Спасов уточни, че Павел Шопов е декларирал, че няма доверие на представителите на опозицията включени в работната група. Затова прекратяваме работата и отлагаме за вторник, допълни той. Шопов обясни, че като народен представител може да участва във всички форуми в парламента, вкл. закрити комисии и работни групи. Според него, присъствието му на заседанието е нормално, законно и логично. „Разбрахме, че се подготвя нещо тайно, за да се замаже скандала с някаква декларация". Шопов повтори, че няма доверие на управляващите и на представители на ОДС, които също са поискали да напусне. Шопов заяви, че се проявява двоен стандарт към Атака и е направен пореден опит от управляващите да бъде внесен в комисията документ, за който Атака не е била уведомена. Присъстващата на заседанието Елиана Масева от ДСБ каза, че целта на срещата е била депутатите, които са били в ДАНС във вторник, да си припомнят всички подробности, за да се направят и препоръки към работата на ДАНС. Според Масева, колкото по-бързо се случи това, толкова по-добре. В отговор на въпрос тя каза,че публикувания днес в медиите протокол от посещението им в ДАНС е неизчерпателен, и е воден от служител на ДАНС. Масева коментира, че вчерашните декларации на гл.редактори на медии, че на са разработвани журналисти е неумел опит да се сложи край на скандала. Службата трябва да се реорганизира, а не да се затаява истината, посочи тя.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Можете да използвате притока на енергия

Можете да използвате притока на енергия,който