14.06.2009 13:51

Галеви остават в ареста засега

Видян 1481 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Братя Галеви, които се регистрираха за кандидат-депутати, ще чакат с дни да излязат от ареста, въпреки че от полунощ на 14 юни придобиват имунитет и трябва да са на свобода, коментират магистрати.


Причината е в безкрайно тромавата и усложнена процедура, съобщава вестник "Труд", цитиран от БГНЕС. Според определението на Върховния касационен съд делото срещу Пламен Галев и Ангел Христов е по подсъдност и по компетентност на Кюстендилския окръжен съд. Негов състав трябва да реши кога да пусне Братя Галеви, за да могат да започнат предизборната си кампания. Вчера двама адвокати на Галеви - Менко Менков и Йордан Киров, донесоха молба на клиентите си. Искането обаче не можа да бъде внесено от защитниците, защото кюстендилският съд не работи в събота и неделя. "Процедурата ще се проточи доста, нищо чудно да минат и всичките 20 дни, предвидени по закона за предизборна кампания", споделиха адвокатите.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

лъв