Такър в Туитър

Свързани новини

08.06.2023 14:04

101 млн. гледаха завръщането на Такър Карлсън

Видян 6362 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

80 милиона души само за ден гледаха емисията Такър в Туитър, с която легендарният и уволнен неотдавна водещ на Фокс се завърна на екрана. Не телевизионния екран, но на нета – макар и най-гледаният в света журналист, той никога не е събирал толкова мащабна на брой публика, колкото в социалната мрежа на милиардера Илън Мъск, известен също с алтернативните си на официален Вашингтон позиции.


В премиерния епизод Такър Карлсън обсъди темата за Каховската ВЕЦ и има ли логика руснаците да залеят окупираните от тях територии и да спрат водоподаването за Крим, което с толкова труд изградиха, след като 8 г. полуостровът беше отрязан от украинската ВиК система? Същата тема се дискутираше същия ден и в Съвета за сигурност на ООН. Смята се, че Такър Карлсън бе свален от тв екрана именно заради отразяването на войната в Украйна в разрез с администрацията на САЩ и в подкрепа на Путин.


Другата версия е споразумение с фирмата – производител на машините за вот в САЩ, които донесоха победата на Байдън на миналите президентски избори. Напомняме, че там започва решителната част на новата кампания за Белия дом.


Пламен Валентинов




Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

стрелец