Седнете, подписвайте, ще имате подкрепата на ДПС.

Свързани новини

18.03.2024 10:10

Направете всичко възможно да намерите съгласие за кабинет до 12 часа днес: Пеевски към Борисов и Петков

Видян 929 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Седнете, подписвайте, ще имате подкрепата на ДПС. Време е за едно ново начало за България и ДПС ще работи за това. Обръщам се към лидерите на ГЕРБ и ППДБ Бойко Борисов и Кирил Петков:



"Времето за игри и надигравания приключи. Бъдете на висотата на лидерството си като национално отговорни държавници и политици и направете всичко възможно до 12 часа днес да постигнете съгласие и да излъчите правителството, от което имат нужда държавата и хората. Това, че управлява коалиция е единственото сигурно и ясно нещо от деня, в който положи клетва правителството на ГЕРБ и ППДБ. На хората е ясно, че това е коалиция и аз го потвърждавам, като лидер на партия, която даде своята подкрепа в името на стабилността и сигурността на България.


От лидерите се очаква и сега да намерят съгласието помежду си,  да разпределят отговорностите и министерствата в кабинета, а не да се опитват да ги мерят на килограм".



"Да признаят очевидното - че са коалиция и да продължат с реформите, за които е призвано това управление. В петък проведох разговори с  ППДБ за съгласуване на текстовете, които касаят квалифицираните мнозинствата и заедно изработихме много добри текстове, които бяха одобрени от ГЕРБ. От това съгласие ще произтекат най-важните реформи, които започнаха с промените в Конституцията - реформата на съдебната система и борбата с корупцията".



"Това е продължение на съгласието, постигнато за промените в Конституцията и, както не веднъж сме заявявали - ще подкрепяме правителството, докато работи за хората и си спазва обещанията към българските граждани. Затова, седнете, подписвайте, ще имате подкрепата на ДПС. Време е за едно ново начало за България, което ние като лидери на партиите си дължим на хората и ДПС ще работи за това", каза Пеевски.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес ще внасяте суматоха около себе си

Днес ще внасяте суматоха около себе си. На ум ще ви