19.04.2024 11:12

С аферата Живко Коцев Промяната стана мафията: ВМРО

Видян 393 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Защо Кирил Петков, Асен Василев и ген. Атанасов още не са разпитани?

Тази остра позиция във връзка с горещите скандали в „Митници“ и на върха на МВР и повдигнатите обвинения на висши чиновници в държавата изразява зам.-председателят на ВМРО Карлос Контрера. Той написа позиция в своята страница във Фейсбук и задава резонни въпроси защо „главата на хидрата“ – Кирил Петков, Асен Василев и ген. Атанасов още не са разпитани по аферата с нелегалните канали, трафик и ОПГ, тъй като и Банкова, и Коцев са техни креатури и назначения.

„Аферата „Живко Коцев“ разкрива механизмите за управление на Промяната. Случаят е показателен как ПП-ДБ разбират и практикуват управленските механизми. Накратко - престъпно!“, описва ситуацията Контрера.

Според него така „прогресивните, модерните, умно-красивите“ осмислят властта, така я упражняват - в разрез със закона.
„Какво се оказва - всичко от записа се потвърждава. Брутално, безогледно ползване на властта, институциите за користни цели - в случая организирана схема за контрабанда, корупция, длъжностни престъпления. Учудващо е, че обществото приема някак случващото се едва ли не с примирение.“, продължава още зам.-председателят на ВМРО.

„Имаме афера, в която самият главен секретар е привлечен като обвиняем за престъпления в условията на организирана престъпна група! Престъпна група! И то по времето и с участието на хора, които морализаторстват и до днес, представят се за новото в политиката, за борци с корупцията, за честни и почтени. Скандално!“

Контера задава и резонните въпроси защо все още Асен Василев и Кирил Петков не са разпитани - главата на хидрата. Защо генерал Атанасов, който е лансирал Коцев в МВР, също не е разпитан?

„Прокуратурата сякаш гледа да мине по перваза, за да не се стигне до истинска операция „Чисти ръце“, която да стигне буквално до върховете на държавата. Очевидно има натиск и страх да се разрови до край.“, категоричен е още войводата.

„Промяната се оказа инструмент на мафията. Да не кажа самата мафия. И в челните редици - главния секретар на МВР! Какъв Шенген, бе, ненормалници! Нас във фоайето няма да ни търпят с такъв пробив в службите. Страшно безобразие, епично безобразие! Някой задава ли си въпроса, че този същият Коцев е имал пълен, неограничен, абсолютен достъп до оперативна информация, данни, разработки, специални разузнавателни средства? Защо никой не рови и разследва в тази посока - какви други ги е дробил Коцев начело на МВР?! Щом е обвиняем за ОПГ с контрабанден канал, представяте ли си какво друго е вършил с цялата информация и власт!“, гневи се в позицията Контрера.

„Прокуратурата, МВР, ДАНС дължат отговори, за да се очистим най-накрая от подобни клоуни във властта, от техните ментори и кукловоди! Народът чака справедливост и възмездие!“, категоричен е зам.-председателят на ВМРО.
Прилагаме и пълния текст на позицията на Карлос Контрера:

Аферата „Живко Коцев“ разкрива механизмите за управление на Промяната. Случаят е показателен как ПП-ДБ разбират и практикуват управленските механизми. Накратко - престъпно!

Така прогресивните, модерните, умно-красивите осмислят властта, така я упражняват - в разрез със закона. Какво се оказва - всичко от записа се потвърждава. Брутално, безогледно ползване на властта, институциите за користни цели - в случая организирана схема за контрабанда, корупция, длъжностни престъпления. Учудващо е, че обществото приема някак случващото се едва ли не с примирение.

Имаме афера, в която самият главен секретар е привлечен като обвиняем за престъпления в условията на организирана престъпна група! Престъпна група! И то по времето и с участието на хора, които морализаторстват и до днес, представят се за новото в политиката, за борци с корупцията, за честни и почтени. Скандално!

Все още Асен Василев и Кирил Петков не са разпитани - главата на хидрата. Защо? А генерал Атанасов, който е лансирал Коцев в МВР? Прокуратурата сякаш гледа да мине по перваза, за да не се стигне до истинска операция „Чисти ръце“, която да стигне буквално до върховете на държавата. Очевидно има натиск и страх да се разрови до край.

Имаме директор на Митниците пряко обвинен за контрабандни канали. Лансиран и назначен от Асен Василев, който още не е разпитан...
Промяната се оказа инструмент на мафията. Да не кажа самата мафия. И в челните редици - главния секретар на МВР! Какъв Шенген, бе, ненормалници! Нас във фоайето няма да ни търпят с такъв пробив в службите. Страшно безобразие, епично безобразие! Някой задава ли си въпроса, че този същият Коцев е имал пълен, неограничен, абсолютен достъп до оперативна информация, данни, разработки, специални разузнавателни средства? Защо никой не рови и разследва в тази посока - какви други ги е дробил Коцев начело на МВР?! Щом е обвиняем за ОПГ с контрабанден канал, представяте ли си какво друго е вършил с цялата информация и власт!

Коцев до някъде е и жертва. Интересно е с какво е държан в зависимост. С какви компромати, включително от личния му живот и някои особености, да кажем пикантни? Нима ДАНС не знаят и нямат информация? Някой е държал с данни Коцев и по този начин е бил послушен главен секретар. Защо мисля така - защото при обемите информация, до които е имал достъп, почти безграничната и безконтролна власт над оперативните разработки същият почти плачейки е отишъл да се моли за защита в КПКОНПИ и Прокуратурата. Това прави слаб, зависим човек, а не човек с власт. Т.е. има и други неща, от които главният секретар Коцев е умирал от страх.

Прокуратурата, МВР, ДАНС дължат отговори, за да се очистим най-накрая от подобни клоуни във властта, от техните ментори и кукловоди!
Народът чака справедливост и възмездие!



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.media си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Китай наложи временни мита върху брендито от ЕС

Китай наложи временни мита върху брендито от ЕС

Дни след като страните от ЕС подкрепиха ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 13 октомври 21:00ч.

Вън от пещта 2013 г. ‧ Трилър/Екшън ‧ 1 ч 56 мин

Режисьор: Скот Купър
В ролите: Крисчън Бейл Ръсел Базе Кейси Афлек Rodney Baze Jr. Уди Харелсън Харлан Дегроат

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби

Сериозните неща ще ви отегчават

Сериозните неща ще ви отегчават. Не бързайте да бягате,