Охранителната фирма "Делта гард" се разграничи от мъжа, пребил студента Владимир Радев с метален бокс в бар на морето.

Свързани новини

08.07.2024 12:39

Делта гард твърди, че охранителят, пребил младеж в бар не е служител на фирмата

Видян 1066 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Охранителната фирма "Делта гард" се разграничи от мъжа, пребил студента Владимир Радев с метален бокс в бар на морето.

"Наш служител не е извършил това деяние", коментира Антон Великов, представител на "Делта гард", пред "Нова телевизия" по повод случая от нощта на 1 юли. Той заяви, че извършителят дори не е охранител, а се представял за такъв, за да бъде допуснат безплатно в заведението. Твърдение, което пострадалото момче определи като абсурдно.

На 5 юли "Кайт бар", където Владимир Радев е бил нападнат, потвърди за случая и в позиция заяви, че "става въпрос за превишени права и безразсъдно поведение на служител от охранителна фирма". Като увери, че охранителят, който е и служител на заведението, "ще понесе своята отговорност".

"От органите на МВР ни показаха снимка. Извиках човека, който отговаряше за по-голямата част от служителите (на "Делта гард" - бел. ред.), той каза, че това не е наш човек. Организирахме проверка, за да издирим лицето на снимката, но до момента не можахме да го намерим", коментира Великов. Представителят на фирмата допълни, че въпросната вечер събитието е било охранявано от 52-ма служители. А човекът, отговарял за охраната, е бил уволнен.

"За инцидента разбрахме, когато момчето излезе през входа, аз му помогнах", коментира още той.

"Не се дистанцираме, защото не познаваме този човек. Имали сме много случаи, при които сме установявали, че в различни сайтове се продават наши униформи. Пуснали сме сигнали до съответните органи и очакваме решение как такова нещо се случва", коментира още представителят на "Делта гард". По думите му нападателят вероятно се представял за охранител, за да избегне заплащане на вход.

Организаторът на събитието каза, че не може да вземе страна дали въпросният човек е бил служител или не. Той допълни, че досега не им се е случвало клиенти да се промъкват на събитие, без да плащат вход, но хората били доста изобретателни.

Валентин Захов е приятел на Владимир. Той е бил на място и също е бил нападнат. Захов разказва пред "Нова телевизия" какво се е случило в конкретната вечер.

Около 2.00 ч. той се изморил и седнали на едно ремарке, което помислили, че е част то декора на заведението. То се обърнало, а пицата, сложена върху него, паднала. Тогава приятелят му Владимир Радев се притекъл да му помогне.

"Докато се изтупам, идва въпросният човек, който беше с жилетка на "Делта гард", и първоначално решавам, че съм в грешка. Той ми казва: "Ти защо ми бутна пицата", уточнява Захов.

Тогава той предложил да му даде пари за нова пица, но казва, че е бил нападнат още преди да довърши изречението. Тогава приятелят му Владимир се притекъл на помощ и попитал защо охранителят го удря. Тогава и Владимир е бил нападнат, но не с шамари, а с "проблясващ метален предмет", вероятно бокс, разказват младежите.

В момента Владимир Радев е със специална шина и трудно говори. Младежите ще търсят правата си по съдебен път.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Екшън 28 юли 22:00ч.

Леон 1994 г. ‧ Екшън/Криминале ‧ 1 ч 50 мин

Режисьор: Люк Бесон
В ролите: Жан Рено Леон Натали Портман Матилда Гари Олдман Норман Стансф

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

риби