15.07.2024 10:13

Радев покани на среща ППДБ преди връчване на втория мандат

Видян 755 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Продължаваме Промяната" - "Демократична България" ще се срещнат с президента Румен Радев днес в 16.00 ч. Коалицията поиска тази среща, за да обсъдят с държавния глава актуалната политическа обстановка и възможностите за решаване на политическата криза.

В събота националният съвет на ПП се събра на заседание, за да реши дали да направи опит за реализиране на втория мандат заедно с коалиционния партньор от "Демократична България" или да са опозиция в 50-ото Народно събрание.

От ДБ многократно заявиха, че са готови да работят за съставяне на технически кабинет, с ясно определен времеви мандат и приоритети.

Преди началото на срещата Николай Денков намекна, че има план, изработен заедно с ДБ, който ще го представят заедно в следващите дни.

Очаква се президентът Румен Радев да връчи втория проучвателен мандат за съставяне на правителство на втората по численост парламентарно представена представена политическа сила следващата седмица.

След като през седмицата от парламентарната група на ДПС бяха изключени 17 народни представители, Движението от втора по големина парламентарно представена политическа сила стана четвърта. Втори по численост в парламента сега са ПП-ДБ, които се очаква да получат проучвателния мандат за съставяне на правителство.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 20 юли 21:00ч.

Код: Ангелът

Режисьор: Рик Роман Уоуф
В ролите: Премиера в България: 30.08.2019 Световна премиера: 23.08.2019 Жанр: Екшън, Трилър САЩ / 2019 / 121 минути Възрастова група: D - Забранен за лица под 16-годишна възраст Сценарист: Катрин Бенедикт, Крайтън Ротънбъргър Режисьор: Рик Роман Уоуф В ролите: Дже

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец