26.07.2024 11:33

Депутатът Джиджи иска председателството на Джевдет Чакъров в ДПС?

Видян 4689 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Депутатът Джиджи, както всички в политиката наричат Джейхан Ибрямов, се е огледал в мястото на съпредседателя Джевдет Чакъров. Засега двамата са неформални лидери на групата на изключените от парламентарната група на движението, която определя себе си като "доброто ДПС".

Въпреки че десетилетие е в парламента за него не се знае почти нищо, освен че е мъж на жена си. А тя пък е секретарка на самия Доган. След като близо 5 години той прекарва времето си в летните си сараи в Росенец или в зимните в Бояна, най-накрая съпредседателите от пролетта Пеевски и Чакъров я махнаха от централата. Именно това породи в семейството желанието за бунт и може би дори за мъст.

Жената на Джиджи беше цитирана от БТА като потвърдила автентичността на писмото "на Ахмед Доган" от 9 юли, за което е ясно, че не е писано от Ахмед Доган, както монгократно гарантираха всички специалисти по журналистика и комуникации и познаващите добре Сокола.

Новината, че "бекбенчъра" Джиджи толкова си е повярвал, че е решил, когато му дойде времето да атакува лидерския пост в партията, която върви в депесарските кръгове със страшна сила, е истинска изненада за всички, които познават недотам просторните възможности на кандидата за слава.

Досега най-престижната позиция на семейство Джиджи беше съседството на фамилията в един блок с Азис. Апартаментът на фолкпевеца обаче беше конфискуван при проблемите му с НАП. Данъчните го бяха блокирали поради неиздължени ставки върху хонорари, или поне го подозираха за това, както масово информираха гражданството.

 Радостина Тонева


 


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

60000 за Ед Шийран на ст. В.Левски

60000 за Ед Шийран на ст. В.Левски

60 000 души се събраха на концерта на Ед ...

реклама

към тв програма тв програма

НОВА 01 септември 22:30ч.

Бен-Хур

Режисьор: Тимур Бекмамбетов
В ролите: Джак Хюстън, Морган Фрийман, Тоби Кибъл

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

близнаци